ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δίκη των Πυρκαγιών: Πρόταση ενοχής για τους πέντε από τους έξι - 5 χρόνια για κάθε θάνατο η ποινή (Νεότερα: η απόφαση του δικαστηρίου)





Ποινή πέντε ετών για κάθε θάνατο πρότεινε o Εισαγγελέας για κάθε έναν από τους πέντε που κρίνει ένοχους. 190 χρόνια για το σύνολο των κατηγοριών των 36 θανάτων, του εμπρησμού εξ αμελείας και του εμπρησμού δάσους.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης πρότειναν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους και επιβολή μικρότερων ποινών από αυτές που πρότεινε ο Εισαγγελέας.

H απόφαση του δικαστηρίου

Οι ποινες οπως ανακοινωθηκαν:

Πανταζης Χρονοπουλος 48 μηνες για τον εμπρησμο δασους 36 μηνες για τον εμπρησμο εξ αμελειας και 36 μηνες για καθε θανατο (x36)

Παναγιωτης Τσουρας 48 μηνες για τον εμπρησμο δασους 36 μηνες για τον εμπρησμο εξ αμελειας και 36 μηνες για καθε θανατο (x36)

Σοφια Νικολοπουλου 42 μηνες για τον εμπρησμο δασους 30 μηνες για τον εμπρησμο εξ αμελειας και 30 μηνες για καθε θανατο (x36)
Αναγνωριστηκαν ελαφρυντικα

Χαραλαμπος Καφυρας 42 μηνες για τον εμπρησμο δασους 30 μηνες για τον εμπρησμο εξ αμελειας και 30 μηνες για καθε θανατο (x36)
Αναγνωριστηκαν ελαφρυντικα

Νικος Μιχαλοπουλος 30 μηνες για καθε θανατο των τριων εποχικων
Περισσότερα σε λίγο...

πηγη: ilialive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.