ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΓΗΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!


Επικαλούνται ως προσχήματα τον λαό και το περιβάλλον!!!


«Καίει« ο Αγιασμός, Αλέξη...τους αντίχριστους!
Το είπαμε, ότι η ξαφνική αυτή αναγγελία του Αρχιεπισκόπου να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την κτηματική περιουσία της Εκκλησίας στους άνεργους, ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ! Ιδού και η επιβεβαίωση:

«Ναι μεν αλλά» φαίνεται πως είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διάθεση της εκκλησιαστικής γης σε όσους θα ήθελαν να τη δουλέψουν.

Χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, συντονίστρια κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ηρώ Διώτη εξέφρασε ερωτήματα και ανησυχίες αναφορικά με το ζήτημα.  

 
Συγκεκριμένα η κα Διώτη ανέφερε: «Εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες προκαλούν οι δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σχετικά με την πρόθεση της Εκκλησίας να παραχωρήσει για χρήση αγροτική γη», και συμπλήρωσε ότι«δεν πρέπει με πρόσχημα την κρίση να λεηλατούμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τους φυσικούς πόρους».

Επίσης η βουλευτής τόνισε πως «Ασφαλώς δεν υπάρχει κανείς που δεν θα έβλεπε θετικά την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, που είναι μεγάλη, και που πραγματικά θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, με την παραχώρησή της κύρια σε νέους ανέργους, ακτήμονες και μικροκληρούχους», αλλά επισήμανε  ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν αποσαφηνίζονται και σε συνδυασμό με αναφορές στην ανάγκη αποχαρακτηρισμού εκτάσεων, προκαλούν εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να αποσαφηνισθεί σε ποιους και με ποια κριτήρια θα παραχωρηθούν εκτάσεις και ποιο θα είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να διευκρινισθεί «αν ο αποχαρακτηρισμός εκτάσεων θα αφορά και δασικές εκτάσεις, όπως για παράδειγμα στην Πάρνηθα, όπου το αίτημα για αποχαρακτηρισμό έγινε με σκοπό να δοθεί η έκταση σε επιχειρηματίες φωτοβολταϊκών συστημάτων, ο οποίος δεν έγινε μέχρι στιγμής λόγω αντιδράσεων».

«Ελπίζουμε ότι οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα είναι θετικές και η εκκλησιαστική περιουσία θα αξιοποιηθεί προς το συμφέρον του λαού και της χώρας με σεβασμό στο περιβάλλον», τονίζει τέλος η Ηρώ Διώτη. 
ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ!!!
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει, λέει σοφά ο λαός μας!
Αντί λοιπόν οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ του Σύριζα - που εδώ και χρόνια πρωτοστατούν στα παραμύθια περί "αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας - να πουν ένα "μπράβο" στον Ιερώνυμο γι' αυτή την ενέργεια, ψάχνουν χίλιες - δυο αφορμές να την μειώσουν, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
Μιλάμε για ρεσιτάλ βλακείας και υποκρισίας!!!
Ποιος σας είπε πως θα δοθούν τυχόν εκτάσεις που είναι χαρακτηρισμένες ως δασική έκταση κλπ;;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Για ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος!!!
Τι σχέση έχει η Πάρνηθα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΑΕΙ;;;
Σε λίγο θα μας πείτε πως η Εκκλησία έβαλε τις φωτιές για να πάρει τα...οικόπεδα!
Ο Ιερώνυμος είπε ξεκάθαρα πως οι εκτάσεις θα δοθούν ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ και όχι στα κομματικά φιλαράκια σας και λοιπάλαμόγια!
Άρα λοιπόν, οι "ενστάσεις" αυτές είναι άκρως γελοίες!!!
Εννοείται πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά βήματα για να αξιοποιηθεί ΣΩΣΤΑ η εκκλησιαστική περιουσία, ΟΠΩΣ:
- ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
- ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
- ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Αντί λοιπόν ο Σύριζα να προτείνει τρόπους για να γίνουν όλα τα παραπάνω, ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ μην καταλάβει επιτέλους ο λαός - που βομβαρδίζεται καθημερινά με ΟΧΕΤΟΥΣ ΥΒΡΕΩΝ εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, -ποιος είναι αυτός που ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Τόσα χρόνια μας έπρηζαν για την "μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία που πρέπει να αξιοποιηθεί" και τώρα που έγινε το πρώτο βήμα, ΛΑΚΙΖΟΥΝ!!!
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!
Πάρτε το απόφαση: Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο ελληνικός λαός ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ από την δωρεάν παραχώρηση γης της Εκκλησίας!
Αφήστε λοιπόν τις μεγαλόστομες δηλώσεις περί "λαού", γιατί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τον "εκπροσωπείτε", ούτε εσείς ούτε κανένα άλλο κομματικό μαντρί!!!
ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!
Συνεχίστε να ξεβρακώνεστε! Κι εσείς και όλοι οι αντίχριστοι γραικύλοι!
Υ.Γ. Όταν λέμε "όλοι", εννοούμε ΟΛΟΙ! Διότι τα ίδια που λέει ο Σύριζα, λένε και τα τσοντοκάναλα, οι "μνημονιακοί" και οι "αντιμνημονιακοί"! Το γιατί, το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε...!
Υ.Γ.2 Ειδικά οι "μνημονιακοί", που παρακαλάνε τον κάθε τυχάρπαστο για να έρθει στην Ελλάδα και να του ξεπουλήσουν τα πάντα, θα έπρεπε να υποδεχθούν με χαρά την πρόταση του Αρχιεπισκόπου! ΟΧΙ ΟΜΩΣ! Δεν το κάνουν, γιατί το είπε η Εκκλησία!!!
Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές...!

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.