ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νέο "αντιρατσιστικό" video παραλήρημα ΠΑΣΟΚ



Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει εργολαβικά την προστασία λαθρομεταναστων, οι οποίοι με τα χρόνια φυσικά θα γίνουν νόμιμοι, και τα παιδιά τους φυσικά και θα είναι νόμιμα.
Δείτε το νέο video της Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας, με ευχητήριο μήνυμα για μια νέα χρονιά δίχως ρατσισμό και μίσος. Αποφεύγουν να δείξουν στο βίντεο το τι τραβάει η χώρα και οι κάτοικοί της από την αποθήκευση όλων των φυλών του πλανήτη εδώ, και φυσικά ουδεμία κουβέντα για την εγκληματικότητα τύπου Κολομβίας που έχουν επιφέρει. Mετά μην απορείτε για το νόμο Ραγκούση
Στο βίντεο "πονηρά" σας δείχνουν αθώα παιδιά άλλων φυλών, και καθότι οι Έλληνες αγαπάμε τα παιδιά, ποντάρουν στη συναισθηματική μας συγκίνηση. Δεν έχουμε πρόβλημα με αθώα παιδιά οποιουδήποτε χρώματος, το πρόβλημα έγκειται στο πως έφθασαν εδώ αυτά και οι γονείς τους, και στο ότι τα χρησιμοποιούν, για να μας "κατσικώσουνε" άλλους τόσους λαθρομετανάστες, χωρίς οι γηγενείς, να έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε τα δικά μας παιδιά! Αλλά έτσι δουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.


πηγη: defencenet.gr

ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.