ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του καθηγητή που βρέθηκε στα σκουπίδια!





Ο 25χρονος Μαροκινός ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε κάδο ανακύκλωσης, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών. 









Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο νεαρός αλλοδαπός είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας του συνταξιούχου καθηγητή.

Ο 25χρονος, ο οποίος  νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο ηλικιωμένος στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, συνελήφθη χθες για αντίσταση, επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά το στάδιο της προσαγωγής υπόπτων.

Στο διαμέρισμα που νοίκιαζε, βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα και γι αυτό θα γίνει ταυτοποίηση του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο νεαρός Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του,
υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του.
Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.

Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.

πηγη: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.