ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ισοδυναμεί με έγκλημα το "δήθεν νέο" φορολογικό. ΒΙΝΤΕΟ


liakopoulos


Του Δημοσθένη Λιακόπουλου
Αυτά που πρότεινα το 2009, για την οικονομική ανάκαμψη, ήταν αναγκαστικά διαφορετικά από αυτά που πρότεινα το 2010, που με τη σειρά τους ήταν αναγκαστικά διαφορετικά από αυτά που πρότεινα το 2011, τα οποία βέβαια οφείλουν να είναι διαφορετικά από αυτά που προτείνω τώρα, στα τέλη του 2012.
Γιατί;
Μα είναι προφανές. Η οικονομική κατάσταση αυτού του τόπου άλλαζε διαρκώς και τα δεδομένα τροποποιούτανε με δραματικούς ρυθμούς.
Υπάρχουν ωστόσο, μερικά βασικά στοιχεία, που δεν μπορούν να αλλάξουν.
Υπάρχουν κάποιες πραγματικές ανάγκες, που δεν μπορούν να αλλάξουν.
Για πολλοστή λοιπόν φορά, ας πούμε μερικά βασικά πράγματα.
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
1. Προστατεύει την εδαφική του ακεραιότητα και την ελευθερία του
(Η τρόϊκα ζήτησε την κατάργηση του εθνικού στρατού)
2. Προστατεύει την υγεία των πολιτών του.
(Η τρόϊκα ζήτησε να κλείσουν νοσοκομεία και να παίρνουμε φάρμακα Β΄κατηγορίας)
3. Προστατεύει την ασφάλεια των πολιτών του.
(Η λαθρομετανάστευση τα τελευταία 15 χρόνια εκτόξευσε την εγκληματικότητα)
4. Προστατεύει τους αδύναμους από εκείνους που θέλουν να τους εκμεταλλευθούν.
(Η τρόϊκα έχει διαλύσει κάθε έννοια δικαίου με τα μνημόνια και όλοι οι Έλληνες είναι αδύναμοι κάτω από την μπότα του κατακτητή)
5. Φροντίζει να θεσπίσει τέτοιες φορολογικές συνθήκες, ώστε να επιθυμούν να ρισκάρουν επιχειρηματικά οι πολίτες του, για να υπάρχουν κέρδη, τα οποία θα μπορεί να φορολογήσει για να παίρνει έσοδα. Αυτά είναι τα μόνα υγιή έσοδα ενός κράτους.
(Η τρόϊκα επέβαλε τρελούς φόρους στις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα την μείωση της επιχειρηματικότητας ως ασύμφορης)
6. Φροντίζει να "ελέγχει" την παραγωγή ενέργειας, τις τηλεπικοινωνίες και την υδροδότητση, που αποτελούν την βάση λειτουργείας του.
(Η τρόϊκα ζήτησε  τον έλεγχο παντού)
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΏΡΑ;
Η μόνη ελπίδα, ήταν ένα έξυπνο και απλό φορολογικό νομοσχέδιο, που θα ψηφιζότανε και θα γινότανε ένας δημιουργικός φορολογικός νόμος
Αντί αυτού, έφεραν ένα εξάμβλωμα, μία μίξη, κομμουνιστικού και άκρως καπιταλιστικού, με δόσεις σαδισμού και σχιζοφρένιας νομοσχέδιο, το οποίο θα διαλύσει μέσα σε ένα χρόνο την ήδη παραπαίουσα πραγματική οικονομία.
Ουσιαστικά, το νομοσχέδιο αυτό, έχει σαν σκοπό, μέσα σε ένα χρόνο, να μαζέψει όλες τις οικονομίες των Ελλήνων, ώστε από το 2014 να πάμε σε πραγματική εξαθλίωση, που θα οδηγήσει σε σίγουρη λαϊκή εξέγερση το 2015.
Θυμίζω ότι το 2015, έχει ορίσει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σαν το έτος ολοκλήρωσης της υπόσχεσης που έδωσα η ολομέλεια του ΟΗΕ για να ολοκληρώσει "το σχέδιο".
Ποιό σχέδιο;
Σε ποιόν έδωσαν υπόσχεση;
Υποτίθεται ότι υποσχέθηκαν να εξαφανίσουν τη φτώχεια. Αυτές τις ηλιθιότητες όμως κανείς  δεν τις μασάει πλέον.
Η μόνη οικονομική σωτηρία πλέον για την Ελλάδα, είναι ένα μικρό και σαφές φορολογικό νομοσχέδιο, με ένα μόνο φορολογικό συντελεστή, έστω 12%, για κάθε ειθσόδημα που θα αποκτά ο οποιοσδήποτε μέσα στην Ελληνική επικράτεια και δικαίωμα όλων των Ελλήνων, ακόμη και των δημοσίων υπαλλήλων να κάνουν όσες δουλειές θέλουν.
Αυτή τη στιγμή, από τη μιά μεριά βάζουν δήθεν αφορολόγητα κα από την άλλη, βάζουν μεγάλους φόρους και εξτρά παραφόρους και φόρους στα ακίνητα, στα παιδιά, στα σπίτια, στα οικόπεδα, στα χωράφια, στα κοτέτσια, στα παράθυρα, (αυτοί είναι οι νέοι ενεργειακοί φόροι που έρχονται), μέχρι και στο δικαίωμα να δουλεύεις, (φόρος επιτηδεύματος), με δυό κουβέντες, γίνεται της Λίλιθ το κάγγελο.
Χρειάζεται ένα απλό, λιτό, σπαρτιατικό φορολογικό νομοσχέδιο.
Αυτό που φέρανε, είναοι σαν του καρταγκιόζη το παντελόνι, γεμάτο μπαλώματα, πάνω στις ανωμαλίες του παρελθόντος.
Κύριοι διοικούντες, μπροστά στο από την Ατζέντα 21 εμπνεόμενο φορολογικό, το μνημόνιο που μόλις ψηφίσατε, μοιάζει με εκδρομή κατηχητικού σχολίου.
Ξαναλέω.
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, οδηγεί σε εξέγερση των Ελλήνων το 2015.
Είναι λάθος. Είναι έγκλημα.
Αφού δεν δουλέψατε για να φτιάξετε ένα καινούργιο νόμο, πάρτε όπως είναι τον φορολογικό νόμο της Βουλγαρίας, για να μην προτείνω κανένα άλλο γειτονικό κράτος που έχει και εδαφικές διεκδικήσεις πάνω στον τόπο μας, (οποία κατάντια) και εφαρμόστε τον.
Δείτε ένα παμπάλαιο βίντεο. Κανείς δεν με άκουσε από τότε που ήταν ακόμη πρωθυπουργός ο Καραμανλής.


πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.