ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μετανάστης από το Μπαγκλαντές μαχαίρωσε ομοεθνείς του


0E7846FEE23AFCC154CB56B7DE760B7E


Για τη μισθοδοσία ύψους 12.000 ευρώ έγινε η νέα αιματηρή συμπλοκή στις καλλιέργειες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα! Μόνο που αυτή τη φορά, οι επιστάτες που παρακρατούσαν τα μεροκάματα από τους εργάτες από το Μπανγκλαντές ήταν… ομοεθνείς τους!
Τέσσερις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο ομοεθνείς τους, όταν εκείνοι τους ζήτησαν τα δεδουλευμένα που γνώριζαν ότι είχε παραλάβει από τους ιδιοκτήτες των καλλιεργειών ο ένας από τους δράστες. Όμως, ο 33χρονος επιστάτης από το Μπανγκλαντές είχε… οικειοποιηθεί τα 12.000 ευρώ και δεν τους πλήρωνε! Οι τρεις συνεργοί του ανέλαβαν να ακινητοποιήσουν τους εργάτες και ο ίδιος ο επιστάτης τους τραυμάτισε με μαχαίρι!
Τα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Βάρδας, άνδρες του οποίου συνέλαβαν νωρίς το πρωί τον 33χρονο επιστάτη και έναν 25χρονο ομοεθνή του που πήρες μέρος στον τραυματισμό.
Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και οπλοχρησία, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους αναζητούνται. 
πηγη: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.