ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Toυρκία: Eκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων 40 νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ




MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Πανικός έχει προκληθεί στην Τουρκία από την έκρηξη δυο παγιδευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή Ρεϊχάνλι στα σύνορα με τη Συρία. 
Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν 40 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 100. 
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μουαμέρ Γκιουλέρ ανέφερε πως «φοβόμαστε για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων και ήδη στέλνουμε ενισχύσεις με αστυνομικούς στην περιοχή». Δεκάδες ασθενοφόρα απο διάφορες πόλεις στέλνονται στην περιοχή για τη διακομιδή των τραυματιών.
  Οι εκρήξεις σημειώθηκαν μπροστά στο ταχυδρομείο της περιοχής.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης. Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι εκρήξεις είναι έργο του καθεστώτος Άσαντ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως τα αυτοκίνητα θα μεταφέρονταν στη Συρία από τους αντάρτες. 
Στην πόλη του Γκαζίαντεπ Τούρκοι επιτέθηκαν σε πρόσφυγες από τη Συρία καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για την ενταση στην περιοχή.
Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτοτγλου υπονόησε πως πίσω απο την επίθεση κρύβεται τη Συρία και δήλωσε πως " όποιος προσπαθεί να μεταφέρει στην Τουρκία το δικό του χάος θα πάρει την κατάλληλη απάντηση, κανείς μην προσπαθήσει να ελέγξει την δύναμη της Τουρκίας".
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε πως " αν η επίθεση είναι έργο της Συρίας θα δοθεί η κατάλληλη απάντηση.


πηγη: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.