ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

"Επανέρχεται" στη ζωή


B13D082243ACEC6AB5CE14AD27258D77


χρόνο σχεδόν, μετά την άγρια κακοποίησή της στην Πάρο, η 16χρονη Μυρτώ συνεχίζει τον αγώνα της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της είναι ευχάριστα, καθώς τα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανή, γεμίζοντας με αισιοδοξία τη μητέρα της, αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει λεπτό από κοντά της.
«Το μυαλό του παιδιού μου λειτουργεί, κουνάει το χέρι απαντώντας στις ερωτήσεις μου. Σαν μηχανικά, αλλά το κουνάει, ανταποκρίνεται. Είδα για πρώτη φορά φως στο τούνελ» λέει η μητέρα της στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Η νεαρή κοπέλα, η ιστορία της οποίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες, προκειμένου να υποβληθεί σε ορισμένες ειδικές εξετάσεις.
«Με το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που εφαρμόζεται στον Ευαγγελισμό, εκτιμήσαμε ότι στο σημείο προόδου που έχει φτάσει η Μυρτώ, θα ήταν επωφελές να είχε μία εναλλακτική προσέγγιση από ένα άλλο ιατρικό κέντρο, εξειδικευμένο στη βελτίωση του επιπέδου συνείδησης ασθενών έπειτα από κάκωση. Το πιο πιθανό είναι να διακομιστεί στο Κέντρο Αποκατάστασης Σπόλτιν στη Βοστώνη, που ανήκει στο Χάρβαρντ» ανέφερε ο καθηγητής Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δαμιανός Σακάς.
πηγη: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.