ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ!




ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ???


Η ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Kοινοβουλευτική Oμάδα του κόμματός του ήταν αφιερωμένη σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας, με έμφαση στον σχεδιαζόμενο αντιρατσιστικό νόμο και στη σημερινή επέτειο από την Άλωση της Πόλης.
  Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι στόχος του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου είναι η Χρυσή Αυγή και επικαλέστηκε την απόφαση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία «υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο», και τόνισε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο «δεν είναι συνταγματικά ανεκτό», για να προσάψει στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» ότι «κάνουν αντισυνταγματικό νόμο».
  «Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να λέμε έξω οι λαθρομετανάστες» πρόσθεσε.
  Για την απόφαση της ΝΔ «να κάνει πίσω» στο νομοσχέδιο, σημείωσε ότι μέτρησε δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία των πολιτών δεν το ήθελε, ενώ ως προς την απόφαση των δύο κυβερνητικών εταίρων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να φέρουν κοινή πρόταση νόμου στη Βουλή, απάντησε ότι είναι «καλοδεχούμενη», τονίζοντας ότι «θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία».
  Μίλησε για ανακολουθία των κομμάτων στο θέμα και ειδικά του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, υπογραμμίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα μείνει και θα διεκδικήσει το δίκαιο των Ελλήνων, την «Ελλάδα για τους Έλληνες», όπως είπε χαρακτηριστικά, και επανέλαβε πολλές φορές τον «εθνικιστικό» χαρακτήρα του κόμματός του.
  Κλείνοντας την ομιλία του, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στη σημερινή 560ή επέτειο από την Άλωση της Πόλης και κάλεσε τους βουλευτές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, τονίζοντας: «δεν ξεχνάμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.