ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δεν ξέρουν ελληνικά, ή απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο με την δήθεν ερμηνεία της απόφασης του ΣΤΕ;


ert

Πολύς χαμός έγινε με την δήθεν ερμηνεία της απόφασης του ΣΤΕ.
Ο Πρόεδρος του ΣΤΕ σε πολύ απλά ελληνικά, έβγαλε μία προσωρινή απόφαση για την πρώην ΕΡΤ, για να απαντήσει στους απολυμένους υπαλλήλους της ΕΡΤ και παρεπιπτόντως να βγάλει  τους πολιτικούς από το αδιέξοδο.
Σε χρόνο μηδέν επεκράτησε αυτό που λέμε THE GREEK BAHALO.
Προσέξτε βήμα βήμα τα απλά και άψογα ελληνικά του Προέδρου του ΣΤΕ και τις "ερμηνείες" επιστημονικής φαντασίας που ακούσαμε στην τηλεόραση και το διαδίκτυο από τους "ειδικούς", που συγκρίνονται μόνο με την "ερμηνεία" της Παλαιάς Διαθήκης που κάνουν "ειδικά φωτισμένοι" θεολόγοι.
Πάμε βήμα βήμα 
Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε
1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ' αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της,
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ: ότι ξανανοιγει η ΕΡΤ όπως ήταν.
με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).
ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ α) ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ Η ΕΡΤ β) ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ 
ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ: επιστρέφουν όλοι οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους.
2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα
ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ" ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΙ,  ΑΦΟΥ Η ΕΡΤ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ.
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ.
ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ:  ότι η ΕΡΤ ανοίγει με απόφαση του ΣΤΕ
για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ' αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΕΡΤ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνος Μενουδάκος
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΤ ΑΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ
Ακούσαμε τρελά πράγματα από "έγγυρους και έγγριτους", οι οποίοι δεν γνωρίζουν από ότι φάνηκε, ούτε στοιχειωδώς τους νόμους και τις διατάξεις του κράτους για το τι ισχύει όταν μία επιχείρησηκλείσει.

πηγη: prisonplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.