ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Το παιδί μου ήταν ανεκπαίδευτο για άρματα"


arma-maxis-oropos s


Ξέσπασε δημοσίως ο πατέρας του στρατιώτη Στάθη Κρόκου που έχασε χθες τη ζωή του στον Ωρωπό όταν τον καταπλάκωσε το άρμα που οδηγούσε λέγοντας «Εγώ έχασα το παιδί μου. Κάνω έκκληση να εκπαιδεύετε τους φαντάρους και μην τους βάζετε ανεκπαίδευτους, να χάνονται ζωές. Είμαι περήφανος που έφυγε πάνω σε ένα άρμα γιατί ήταν αληθινός κομάντο».
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως ο γιος του εκπαιδεύτηκε μόλις τέσσερις εβδομάδες και μετά κλήθηκε να οδηγεί τα Μ113, ενώ του είχε εκμυστηρευτεί πως δεν θέλει να είναι οδηγός στα άρματα μάχης, αφού δεν ένιωθε ασφαλής.
Υπενθυμίζεται πως το τραγικό δυστύχημα έγινε στις στις 5.50 π.μ., ενώ ο νεαρός φαντάρος οδηγούσε το άρμα μάχης Μ 113 στο δρόμο απο Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε.
Στην τραγωδία που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του άτυχου 20χρονου στρατιώτη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος απάντησε με ένα tweet: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούμε τον άδικο χαμό του νεαρού παεζοναύτη. Συλληπητήρια στην οικογένεια του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους». 
πηγη: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.