ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νεκρός ο Μάριον Κόλα μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς


mario-kola-drapeths

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεργού του που ξέφυγε - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
Πραγματική μάχη δόθηκε τα ξημερώματα στα βουνά του Σουλίου μεταξύ αστυνομικών και των δύο Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο Μάριαν Κόλα, ενώ ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα κατόρθωσε να ξεφύγει.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους μετά τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες, στη Βροσύνα, από την πλευρά της Θεσπρωτίας. Ήταν πεζοί και όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς έγινε πραγματική μάχη.
Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα.
Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Κούπα.
Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός. 
πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.