ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επέμβαση της αστυνομίας στη μονή Εσφιγμένου και προσευχή στο... Facebook!


D2D364091BC9F777235D56E350FFD407


Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, το πρωϊ της Δευτέρας, στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Ορους. Ανδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr έχει τραυματιστεί ένας μοναχός.

Σημειώνεται ότι οι μοναχοί είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν το κονάκι με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής που έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία είχε υποβάλει η νέα αδελφότητα μοναχών, διατάσσοντας την κατάσχεση και την απόδοση του αντιπροσωπείου της μονής. Από τις 20 Ιουλίου, οπότε επιδόθηκε η απόφαση, εμφανίστηκαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν μπλοκάρει τους γύρω δρόμους, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη για ακόμη μία φορά. (protothema)
Προσευχή στο... Facebook
 
Να προσευχηθούν για τους μοναχούς που «δέχονται επίθεση» από δυνάμεις της αστυνομίας καλούν τους πολίτες οι διαχειριστές της σελίδας «Ιερά Μονή Εσφiγμένου»  στο Facebook.
«ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ..................».
Δεκάδες υποστηριχτές των «ανταρτών» μοναχών εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα, ενώ πλήθος κόσμους έχει συγκεντρωθεί και στην περιοχή των επεισοδίων. 
πηγη: prisonplanet.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.