ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Να Γιατί οι «επαναστάτες»του ΚΚΕ είναι πάντα χρήσιμοι για το Σύστημα


Μάς λύθηκαν όλες οι απορίες...



Στην εκδήλωση της Κυριακής  14 Ιουλίου 2013 στα Φονικά για τους συμπατριώτες μας που δολοφόνησαν άνανδρα τα Στρατεύματα Κατοχής το θέρος του 1944 έδωσε το «παρών» και η Εθνική Δράση Ηλείας (όπως και πέρυσι, το 2012, την πρώτη χρονιά δράσεων της ΕΔΗ).
Τα υπόλοιπα θα τα είδατε από τα τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ (ηλεκτρονικά και έντυπα): 

επίθεση και αμαύρωση της Τελετής από το ΚΚΕ, που ίσως τους άρεσε η…εκδρομή στα Φονικά και την επαναλαμβάνουν κάθε Κυριακή ( όπως έκαναν  μόνοι τους στις 7 Ιουλίου, αλλά αφού μόνοι τους τα έκαναν θάλασσα με τον μονίμως ηλίθιο και διχαστικό λόγο τους, αποφάσισαν να έλθουν και στην επόμενη εκδήλωση. Ίσως για να διαψεύσουν το  «και ο ψωριάρης… χώρια»!)
Αυτή η ξαφνική τους παρουσία αμαύρωσε μία Εθνική Εκδήλωση Μνήμης (παρότι θα το ήθελαν να το κάνουν κομματικό πανηγυράκι, αλλά δεν τους βγαίνει), αλλά έλυσε πολλών πολιτών τις απορίες
Μιλάμε για τους νοήμονες  πολίτες και όχι για τα πρόβατα των κομματικών μαντριών και των κομματαρχών της Κεντρικής και της Τοπικής εξουσίας. Πέρυσι που έλειπε το ΚΚΕ όλα ήταν φυσιολογικά στην τελετή Μνήμης, ας μην το ξεχνάμε…

Ίσως τους πείραξε και το πανό της ΕΔΗ  για τις Πολεμικές Αποζημιώσεις από τους Γερμανούς, που ως το 1989 τις είχαν…ξεχάσει οι Κομμουνιστές εν Ελλάδι  για λόγους αλληλεγγύης στην Ανατολική Γερμανία (να μην είμαστε αχάριστοι με όσους έδιναν ένα κομμάτι ψωμί, σε ρούβλια και μάρκα δηλαδή, την ώρα που οι Λαοί τους πεινούσαν).  

Καταλάβανε όλοι γιατί το ΚΚΕ είναι  πολύτιμο, απαραίτητο και χρήσιμο  στο πολιτικό Σύστημα, σε όλην αυτήν την Μαφία που λεηλατεί διαρκώς την Ελλάδα και στέλνει στην απόγνωση και την μετανάστευση χιλιάδες Έλληνες. 
Πώς θα επιβίωνε η Μνημονιακή Πολιτική χωρίς τους υπηρέτες με τις κόκκινες σημαιούλες που καταλαμβάνουν ανώδυνα δημόσιους χώρους και …επιτίθενται στην εξουσία (μέχρι να πέσει το πρώτο δακρυγόνο και να το βάλουν όλοι στα πόδια, να γίνουν μπουχός -αυτό το σκηνικό το είδαμε σε εκατοντάδες στιγμές την τελευταία τριετία στην Ελλάδα  του Μνημονίου).
Μέχρι και την Βουλή (την βάση και το καταφύγιο της Αστικής Δημοκρατίας, που…θα γκρεμίσουν οι υπηρέτες με τις κόκκινες σημαιούλες) περιφρούρησαν και θα περιφρουρούν, αν χρειαστεί, άσχετα αν  οι …κακεντρεχείς τους κατηγόρησαν ότι είναι οι θεματοφύλακες του Αστικού Κοινοβουλίου (ένας από αυτούς ήταν και ο νυν Υπουργός Υγείας).
Την επανάληψη αυτού του φαινόμενου την είδαμε  στην εκδήλωση της Κυριακής  στα Φονικά : οι φίλοι του ΚΚΕ, αφού …έσπασαν τα χέρια τους από τα πολλά χειροκροτήματα για την ομιλία του μνημονιακού Δημάρχου Πύργου, του κυρίου Μάκη δηλαδή, μετά ανέβηκαν με αναίδεια και προσβολή προς το Αίμα των Ηρώων στο Μνημείο για να σταματήσουν την Εθνική Δράση Ηλείας  από το να καταθέσει  το στεφάνι της .
Βέβαια δεν τους πέρασε (και το βλέπουμε στα σχετικά βίντεο), διότι δεν είχαν απέναντι τους ψοφοδεείς αστούληδες που πάντα τους έχουν του χεριού τους, αλλά Έλληνες Πατριώτες, Έλληνες Εθνικιστές. 

Και  εδώ δεν παίζουμε, όταν έχουμε να κάνουμε με το Αίμα των Ηρώων της Ελλάδος ! 
Αλλά μας λύθηκαν όλες οι απορίες: ο μνημονιακός μέχρι τα μπούνια Δήμαρχος Μάκης, αφού παρανόμησε με μεταμεσονύκτια (σαν τους κλέφτες - μάθε Τέχνη και άσ' τηνε, που λέει ο σοφός Λαός μας) κακόβουλη απόφαση (που καταρρίπτεται νομικά και το ξέρει, αλλά η εμπάθεια τυφλώνει το μυαλό ) στηρίζεται στο …αντιμνημονιακό ΚΚΕ, για να εφαρμόσουν χέρι-χέρι μία παράνομη απόφαση! 
Κρίμα, διότι ανάμεσα στους φίλους και τα μέλη του ΚΚΕ είναι και ειλικρινείς ιδεολόγοι που χάνουν ώρες από την ζωή τους για να φωνάξουν για τα Λαϊκά Δικαιώματα και σταμπάρονται ως ακραίοι, αλλά στο τέλος καπελώνονται από τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ. 

Κρίμα…  
Χέρι-χέρι οι μνημονιακοί βολεμένοι της Δημοτικής Αρχής με τους…επαναστάτες του…αντιμνημονιακού  ΚΚΕ ! 

Να χαρώ ... επανάσταση! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν !

Τώρα κατανοεί ο κάθε νοήμων Έλληνας  γιατί το …επικίνδυνο για το Σύστημα ΚΚΕ πρέπει να μπαίνει στην Βουλή (με την ενίσχυση και τα χρήματα του Συστήματος) και να κάνει την χαλαρή του...επανάσταση… 

Ό,τι και να γίνει, το ΚΚΕ θα πρέπει να είναι στην Βουλή ως χρυσή εφεδρεία του Συστήματος.

Χέρι-χέρι, διότι το Σύστημα ξέρει !


ΥΓ. Όσον αφορά τον κάθε Δευτέρα –Τετάρτη –Παρασκευή Αριστερό Δήμαρχο Μάκη, (διότι  Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο το παίζει μετριοπαθής και …μεσαίος, ενώ την Κυριακή ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο -όχι του ΠΑΣΟΚ, αυτός μας τελείωσε ) δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε ! 

Άξιος ο μισθός του και πιο άξιος ο νέος θίασος υποστηρικτών του….


                                    ΕΘΝΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ  ΗΛΕΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.