ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη gay Τούρκος αξιωματικός του TDK


TurkFrigGoksL 0

"Νεο-οθωμανός" - στην κυριολεξία - αξιωματικός του τουρκικού Ναυτικού παρενοχλούσε τους ναύτες του πλοίου του ζητώντας τους, "οθωμανικά" κόλαπ, αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα haberler.com και το τηλεοπτικό δίκτυο Son TV.
Συνολικά 10 ναύτες κατήγγειλαν ότι ο αξιωματικός τους ... γούσταρε γεροδεμένα αγόρια για τις μοναχικές βάρδιες του πλοίου. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι αυτό γινόταν επό μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν τον είχαν καταγγείλει λόγω του φόβου των συνεπειών που θα είχαν.
Οι 10 ναύτες αναφέρουν πς αποφάσισαν να καταγγείλουν την κατάσταση όταν δεν άντεχαν άλλο, καθώς ο αξιωματικός "Έσφιγγε το στήθος τους, τους φιλούσε στο λαιμό και τους έγλυφε με τη γλώσσα, έτριβε τα γεννητικά του όργανα επάνω τους" κλπ.
Μάλιστα χρησιμοποιούσε και διάφορα ερωτικά βοηθήματα για να γίνεται πιο ... πειστικός στα υπονοούμενά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός της σεξουαλικής παρενόχλησης συνέβαινε στο πλοίο «Vardabandra» το οποίο ανήκει στη δίοιηκηση της θάλασσας του Μαρμαρά και του Βοσπόρου.
Ο αξιωματικός συνελήφθη και θα δικαστεί με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης, της απόπειρας βιασμού, της ανάρμοστης συμπεριφοράς  κλπ. 

πηγη: defencenet.gr

ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ-ΓΙΑΛΕΛΕΛΙ......
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ  ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.