ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το βίντεο από τον εκτροχιασμό του τρένου


tren-660

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας στις γραμμές του τρένου όπου φαίνεται η στιγμή που τα βαγόνια του μοιραίου τρένου εκτροχιάζονται παρασύροντας στον θάνατο 78 ανθρώπους και 141 τραυματίες, από τους οποίους οι 36 είναι σε κρίσιμη κατάσταση -ανάμεσα τους και τέσσερα παιδιά-. Μεταξύ των θυμάτων δεν βρίσκονται μόνο Ισπανοί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί η εθνικότητα τους.
Οπως φαίνεται το τρένο έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μία στροφή έρχεται η απόλυτη καταστροφή. Τέσσερα βαγόνια εκτροχιάζονται και σε δευτερόλεπτα το σημείο μεταμορφώνεται σε πεδίο μάχης με συντρίμμια, νεκρούς και τραυματίες. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τμήμα της αμαξοστοιχίας κατέστρεψε ακόμα και την κάμερα ασφαλείας.
Το σημείο που έγινε το δυστύχημα είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα του δικτύου λόγω της κλειστής στροφής ανάμεσα στην περιοχή Ουρένσε και την περιοχή Σαντιάγο. Οσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο του εκτροχιασμού μιλούν σοκαρισμένοι για μια δυνατή έκρηξη που ταρακούνησε την περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι πως από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μια από τις μηχανές εκτοξεύτηκε μακριά, ευτυχώς, δίχως να πετύχει κανέναν. 

πηγη: prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.