ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Θα είμαι το δυνατόν σύντομος:


1.Η λεγόμενη παγκόσμια διοίκηση, δεν είναι κάτι το οποίο επιδιώκεται να επιτευχθεί, αλλά βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή.

2.Εκείνοι που διοικούν δεν έχουν ανάγκη από εφέ και χειροκροτήματα για αυτό και ποτέ δεν τους βλέπουμε.

3.Η επιλογή των τσιρακιών τους δεν συναντά εμπόδια σε θέματα ήθους, θρησκείας, κόμματος, φύλλου, ράτσας, εθνικότητας και οικονομικής κατάστασης.

4.Τα περιφερειακά, σε επίπεδο οργανισμών (Ευρωπαϊκή Ένωση, αμερικανική κυβέρνηση, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, κτλ), ή τα τοπικά, σε επίπεδο κυβερνήσεων κρατών, όργανά τους, μπορεί να είναι όποιος ή όποια νάναι, αρκεί να εκτελεί υπάκουα τις εντολές της κεντρικής διοίκησης.

5.Τα περιφερειακά όργανά τους, προωθούν τις εντολές των αφεντικών στις τοπικές κυβερνήσεις των κρατών, που υποτίθεται εξελέγησαν με δημοκρατικές εκλογές.

6.Τα τοπικά όργανά τους, παρά τις τοπικού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων, ή των ΜΜΕ, προωθούν τις εντολές του συστήματος.

7.Οι κυβερνήσεις προωθούν και εφαρμόζουν ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

8. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, φροντίζουν να ορίζουν το μέτρο αντίδρασης των λαών, ώστε ποτέ να μην γίνει καμία αληθινή επανάσταση.

9.Όλα τα στελέχη παίζουν το ρόλο τους. Από μία απλή ψήφο συναίνεσης στο ΣΧΕΔΙΟ, μέχρι την αποχαύνωση των λαών, μέσα από κάποια δήθεν σκληρή δήλωση που έκανε ο δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένος εκπρόσωπός τους.

10.Κανένας αγνός αγωνιστής δεν "εκλέγεται" και δεν ορίζεται σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο πουθενά πάνω στον πλανήτη.

11.Οι "εκλεγμένοι", σε όλα τα κράτη και όλους τους διεθνείς οργανισμούς, , έχουν κάτι στραβό, που η πραγματική εξουσία το γνωρίζει, ώστε να τους κρατάει στο χέρι. Από τον απλό εγωϊσμό και το βίτσιο για εφέ, μέχρι ποινικά κολάσιμες πράξεις και ροζ δραστηριότητες.


11.Όποιος τυχαία εμφανιστεί στο προσκήνιο και δεν υποταγεί, ή εκτελείται ή απομακρύνεται "οικιοθελώς".

12.Άτομα που υποθετικά ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα ή θρησκείες, ή έθνη, ή κράτη, ή οικονομικά τραστ, όλοι υπακούνε στο ίδιο αφεντικό. Όλοι είναι δούλοι στον αγώνα για να εφαρμοστεί ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Ποιό είναι το σχέδιο; Είναι απλό, πρώτα θα γίνουν όλοι μισθωτοί και μετά θα υπακούνε στα παγκόσμια αφεντικά για να παίρνουν το μισθό τους. Για το λόγο αυτό προωθείται η σχεδιασμένη καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας. Όλοι θα πρέπει να γίνουν δούλοι.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ του κακού και της υποδούλωσης όμως δεν θα εφαρμοσθεί, αφού κάθε ενέργεια που γίνεται για να το προωθήσει, θέλοντας και μη προωθεί ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!

ΠΗΓΗ: liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.