ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Απίστευτη διαφυγή από σίγουρο θάνατο Αργεντινού πιλότου ακροβατικού αεροσκάφους (βίντεο)

Εξαιρετική αντίδραση και μεγάλη τύχη είχε ένας 22χρονος πιλότος ακροβατικού αεροσκάφους στη Σάντα Φε της Αργεντινής όταν κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης αποκόπηκε η πτέρυγα του αεροσκάφους και ενώ αυτό βρισκόταν σε φιγούρα απώλειας στήριξης 500 μέτρα από το έδαφος. Μάλιστα ενώ είχε πεταχτεί από το αεροσκάφος και άνοιξε το αλεξίπτωτο, το αεροσκάφος άρπαξε φωτιά με άμεσο κίνδυνο να καταστρφεί το αλεξίπτωτο. Δείτε την εκπληκτική διάσωση όπως καταγράφηκε από τις κάμερες.


Ο 22χρονος πιλότος του Dino Moline κατάφερε να ενεργοποιήσει το αλεξίπτωτο οπως βλέπουμε αφού είχε αποκοπεί ή αριστερή πτέρυγα του αεροσκάφους. Βρισκόταν 500 μέτρα από το έδαφος όταν αποκολλήθηκε η πτέρυγα. Συμμετείχε στην επίδειξη "Show Aereo 2010".

Ο ίδιος δήλωσε μετά ότι "Δεν ξέρω τι συνέβη. Νόμιζα ότι κάτι μεταλλικό με κτύπησε και ένιωσα την έκρηξη. Είδα το φτερό να περνάει από μπροστά μου. Ευτυχώς πρόλαβε και βγήα από το πιλοτήριο. Έκαψα λίγο το πόδι μου από την φωτιά , αλλά γενικά είναι καλά."


Oι Αργεντίνοι πιλότοι είχαν εντυπωσιάσει το 1982 στον πόλεμο των Φώκλαντς με την γενναιότητά τους και την αυτοθυσία τους και ο νεαρός αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής της αργεντινής αεροπορικής παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.