ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

ΠΑΡΤΕ <ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ>
ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.



Το χούφτωμα στα Όσκαρ που άναψε φωτιές!

troktiko    VIDEO: Το χούφτωμα στα Όσκαρ που άναψε φωτιές!   
Απλά μαθήματα χολιγουντιανού… χουφτώματος παρέδωσαν η Ροζάριο Ντόσον, ο Πολ Ραντ και άθελά της η Εύα Μέντες στα βραβεία Spirit. … Οι θεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τη Ροζάριο Ντόσον να πιάνει χωρίς προσχήματα τα γεννητικά όργανα του Πολ Ραντ, ενώ αυτός ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου σεναρίου.
Οταν λοιπόν ο Ραντ ένιωσε αυτό που γινόταν, κατάφερε να ψελλίσει ότι «δεν το περίμενα». Γύρισε μάλιστα και κοίταξε με γουρλωμένα μάτια τη Μέντες που διάβαζε τον νικητή και σιγά-σιγά έδειχνε μάλλον να απολαμβάνει το γεγονός ότι η Ντόσον δεν έπαιρνε τα χέρια της από πάνω του.
Η Ροζάριο, δε, έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με το τόλμημά της και γελούσε, ενώ συνέχιζε κανονικά τη… δουλειά της. Ολο αυτό κράτησε τόσο πολύ, που από ένα σημείο και μετά όλοι αναρωτιούνταν ποια μπορεί να είναι η τελική έκβαση. Τελικά, ο Ραντ αφού ένιωσε ότι δεν ήθελε άλλη «χειραψία» με την Ντόσον, της απομάκρυνε τα χέρια. Και ενώ όλοι ανακουφίστηκαν πιστεύοντας ότι αυτή η σοκαριστική κίνηση ήταν αρκετή για να κάνει τα βραβεία να συζητηθούν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως, ήρθε και δεύτερο «χτύπημα». Ο Ραντ, νιώθοντας προφανώς ότι δεν έπρεπε να αφήσει την Εύα Μέντες έξω από το «παιχνίδι», την πήρε αγκαλιά με το ένα χέρι και με το άλλο της έπιασε το στήθος!
Η Ντόσον φαίνεται ότι θέλει να κοντράρει σε προκλητικότητα τη Lady Gaga που φέρεται να έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να την υποδυθεί η συγκεκριμένη ηθοποιός σε βιογραφική της ταινία. «Θα ήθελα να είχα λίγη Lady Gaga» δήλωσε η Ροζάριο σχολιάζοντας αυτή τη φήμη.
Πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό το… ντόμινο χουφτώματος ήταν προσυμφωνημένο και με τις ευλογίες των διοργανωτών των βραβείων που δόθηκαν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια το Σάββατο ή αν ήταν κάτι που έκαναν αυθόρμητα οι ηθοποιοί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.