ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

14/2/11 ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

  ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα η δυναμική εκδήλωση ενημερώσεως και διαμαρτυρίας του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ σε συνεργασία με τον Ελληνορθόδοξο Σύλλογο «Ο Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης και την ενορία Αγίων Αποστόλων Λαρίσης του Πατρίου Ημερολογίου κατά της κάρτας του πολίτη και του διεθνούς σιωνισμού το απόγευμα του περασμένου Σάββατου, 12 Φεβρουαρίου 2011. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace απεδείχθη μικρή για να φιλοξενήσει το πλήθος των ακροατών, ενώ μετά τις ομιλίες ακολούθησε πορεία εκατοντάδων διαδηλωτών στους δρόμους της Λάρισας με κατάληξη την κεντρική πλατεία της πόλεως, παρά την αποσιώπηση της εκδηλώσεως από τα τοπικά Μ.Μ.Ε., με μόνη φωτεινή εξαίρεση την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Πύρινη Ρομφαία» κος Αλεξόπουλος Γεώργιος, ο υπεύθυνος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος, ο Ομολογητής» κος Λαζάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Βασίλειος» κος Θεοδωρίδης Αναστάσιος και ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ κος Χάμος Αστέριος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο εφημέριος της ενορίας Αγίων Αποστόλων π. Απόστολος και ο πρώην κοινοτάρχης Βερδικούσσας κος Θεόδωρος Καφφές. 

  Όπως τόνισαν οι ομιλητές, η επιχειρούμενη επιβολή των νέων ταυτοτήτων - καρτών του πολίτη (και, παράλληλα, της λεγόμενης φοροκάρτας) είναι κάθε άλλο παρά αθώα. Συνιστά μεθοδευμένη προσπάθεια να υποχρεωθούν οι πάντες να μη μπορούν να πραγματοποιήσουν καμμία αγορά, πώληση ή συναλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες χωρίς την χρήση μίας κάρτας, η οποία καθ' ομολογίαν των εμπνευστών της (πβ. δήλωση του πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας και Υπουργού Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλέκου Παπαδόπουλου) περιλαμβάνει τον αριθμό 666, το όνομα-σφράγισμα δηλαδή του Αντιχρίστου, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Επί πλέον, με την επιβολή της εν λόγω κάρτας, αριθμοποιείται το ανθρώπινο πρόσωπο, αγνοείται το όνομά του, παρακολουθούνται στενά όλες οι κινήσεις του μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού RFID, απειλείται δε η προσωπική του ζωή, όσον αφορά σε πληροφορίες των οικονομικών του στοιχείων και δραστηριοτήτων και του ιατρικού του απορρήτου, αφού τα δεδομένα του μικρο-επεξεργαστή (chip), θα μπορούν να μεταβάλλονται ανά πάσα στιγμή εν αγνοία του κατόχου. Θα πρόκειται δηλαδή για πρωτοφανές φακέλλωμα. 
Συναφώς, ομιλητές και διαδηλωτές διατράνωσαν την θέλησή τους να μη παραλάβουν ποτέ καμμία τέτοια κάρτα αλλά και ν' αγωνιστούν σθεναρά, ιδίως σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοικήσεως, μιας και λόγω «Καλλικράτη» οι σχετικές αρμοδιότητες έχουν περιέλθει στις κατά τόπους περιφέρειες, προκειμένου, ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, να συναλλάσσονται με το Δημόσιο με επίκληση του ονόματός των ως φυσικά πρόσωπα, χωρίς την αντισυνταγματική επιβολή κανενός αριθμού.
Στην πορεία που ακολούθησε, συνθήματα όπως «Όχι στην κάρτα του πολίτη», «Όχι στο 6-66», «Ούτε στο χέρι, ούτε στο κεφάλι με τους εθνικιστές αντίσταση και πάλι», δόνησαν την ατμόσφαιρα της Λάρισας. Απετέλεσε ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ενωμένοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, Χριστιανοί του πατρίου και του νέου ημερολογίου, συμμετείχαν ενεργά στην παραπάνω διαδήλωση, ενώ ευμενέστατη υπήρξε η αντίδραση των Λαρισαίων. Πολλοί επευφήμισαν τους διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι περαστικοί που ακολούθησαν την πορεία στην διάρκειά της, μόλις αντελήφθησαν περί τίνος πρόκειται.

πηγη: stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.