ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τι εννοούσε ο Πρωθυπουργός, όταν είπε,ότι:”Δεν θα χάσουμε τα βασικά σημεία της Εθνικής μας κυριαρχίας”

 Μια φράση του πρωθυπουργού την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση του προέδρου το ΛΑΟΣ, έχει προκαλέσει ερωτήματα:”Δεν υπάρχει θέμα να χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Έδωσα και θα δώσω μάχη”, είπε σε αποστροφή του λόγου του ο πρωθυπουργός και η φράση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.


Κατά τα λοιπά ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε αποφασισμένος να … “βγει στο βουνό”, φωνάζοντας “όχι πια τρόϊκες.”

“Δεν μας απειλούν οι ευρωπαικοί θεσμοί, μας δίνουν τη δυνατότητα να αντισταθούμε, υποστήριξε ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για το «Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας» που προωθεί η γερμανική κυβέρνηση.


“Στις 25 Μαρτίου (στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο) θα πρέπει να πείτε το μεγάλο «Ναι» ή το μεγάλο «Όχι»”, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι στην τελευταία Σύνοδο των Βρυξελλών ο κ. Παπανδρέου απέφυγε να πάρει θέση στα αιτήματα του Βερολίνου. “Τι θέλει η κ. Μέρκελ, διερωτήθηκε, την εκχώρηση της Ελληνικής κυριαρχίας;”

“Ποιος Έλληνας μπορεί να είναι περήφανος, όταν βλέπει να έρχονται κάθε τρίμηνο οι υπεύθυνοι της τρόικας να μας ελέγχουν” είπε ο Πρωθυπουργός.
“Ποτέ πια να μην ξαναχρειαστούν τρόικες, ποτέ πια δάνειες δυνάμεις.

Ήρθε η ώρα να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις”, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.
Μακάρι να είχαμε μία στέρεα αμυντική συμφωνία με την Ευρώπη, είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.. Αν η Ευρώπη μας εξασφαλίσει το μηδενισμο των κεφαλαίων που δαπανούμε για τους εξοπλισμούς θα είμαστε ικανοποιημένοι, αν μας διασφαλίσει τα σύνορά μας θα είμαστε ικανοποιημένοι, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.
Ο πλούτος των αγροτών των εργατών των επιχειρηματιών έχει πάει σε τρεις χώρες, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ.

Μας τα πήραν … και η Γερμανία που μας τα πήρε παρανόμως έρχεται τώρα να μας επιβάλει κανόνες, παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Αυτό πρέπει να αλλάξει, πρέπει να γίνει ένα νέο ευρωσύνταγμα, υποστήριξε, επισημαίνοντας όμως πως η η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.

Πρέπει να πούμε ένα «ΟΧΙ», τόνισε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό. Μιλάμε για Ευρώπη των ίσων δυνατοτήτων και όχι για μία Γερμανική Ένωση, παρατήρησε, συμπληρώνοντας:

Τώρα γιατί έγινε ο κ. Σαρκοζί κατοικίδιο της κ. Μέρκελ αυτό είναι άλλη υπόθεση.

πηγη: http://nationalpride.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.