ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"ΚΑΛΟ" ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ - ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ NO HUMAN ZONES


foreclosure_dess



Για να μην πω πολλά και δεν κάθονται οι πολλοί να τα διαβάσουν, οι οδηγίες του ΔΝΤ με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, σχολείων κτλ, για περικοπές εξόδων, θέλουν να επιφέρουν τις εξής εξελίξεις:
1) Η ζωή στην  ύπαιθρο θα γίνει αφόρητη.
2) Οι πάντες θα μετακομίσουν στις πόλεις που θα μετατραπούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
3) Στις πόλεις οι πάντες θα ελέγχονται εύκολα και άμεσα αριθμοποιημένοι με την κάρτα του πολίτη που θα την παίρνουν ΑΚΌΜΗ και τα ανήλικα.
4) Οι ασχολούμενοι με την γεωργική παραγωγή και την κτηνοτροφία θα λιγοστέψουν και στο τέλος  θα τρώμε μόνο κρεατόμαζες και έτοιμα μεταλλαγμένα , που θα έρχονται συσκευασμένα, από βιομηχανίες μεταλλαγμένων τροφίμων και θα τα αγοράζουμε μόνο από τα σούπερ μάρκετ.
5) Οι ιδιοκαλλιέργειες, δηλαδή οι καλλιέργειες για ιδία χρήση, σύντομα θα απαγορευθούν μαζί με τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής.
6) Όλες οι ιδιωτικές εταιρείες αλλά και οι αγροτικές επιχειρήσεις θα κλείσουν, επειδή το κράτος δεν πληρώνει τα χρήματα που τους χρωστά από την επιστροφή ΦΠΑ.
Οδηγούμαστε σε μέγα σκότος. Αυτά που κορόϊδευαν κάποιοι γραφικοί που δεν πιστεύουν ούτε σε ιερά ούτε σε όσια, ακόμη και με τις προφητείες για τον επερχόμενο πόλεμο Ιαπωνίας Ρωσίας, έρχονται με ταχύτητα πλέον.
Ζητείστε τη βοήθεια του Θεού, όσοι θυμάστε ότι υπάρχει και ζητείστε τα ρέστα από αυτούς που ψηφίσατε, αφού φαίνεται, ακόμη και χωρίς να έχουν κακή πρόθεση, να μην μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω μας.
Βλέπετε, δεν άκουγαν ή κορόϊδευαν, εκείνον τον "γραφικό" Λιακόπουλο που ακολουθώντας το στενό, ανηφορικό και μοναχικό μονοπάτι της αλήθειας, φώναζε και κανείς δεν τον άκουγε.

ΠΗΓΗ: www.liako.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.