ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;;;;; VIDEO


empty-grocery-store-dees1_1


Στον ΑΝΤ1 προεβλήθη μία ενημερωτική εκπομπή με το τι σημαίνει σταμάτημα της χρηματοδότησης της Ελλάδας.
Οι δυνάμεις της νέας τάξης, οι αριστεροί με δυό κουβέντες,  αντί να αλλάξουν την πολιτική του μνημονίου  που στην κυριολεξία σκοτώνει, αλλάζοντας τα στραβά σημεία (του μνημονίου) πάνε να το καταργήσουν σταματώντας ακαριαία την χρηματοδότηση της Ελλάδος.
Τα ακαριαία αποτελέσματα θα είναι
1. Κλείσιμο των τραπεζών και πάγωμα των καταθέσεων, για να χρησιμοποιηθούν τα λεφτά που έχουν οι τράπεζες για στοιχειώδεις και βασικές ανάγκες του κράτους, που δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Υπόψιν ότι οι τράπεζες, δεν έχουν σαν απωθεματικό τις καταθέσεις που τις έχουν επενδύσει.
2. Μόλις σε χρόνο μηδέν τελειώσουν τα λίγα χρήματα των τραπεζών και εκείνα που το κράτος θα εισπράξει από εφιαλτικά χαράτσια, το ελληνικό κράτος θα αναγκαστεί για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να ανακοινώσει μονομερώς την επιστροφή του στο εθνικό νόμισμα που θα κόβει και θα πληρώνει.
3. Αμέσως μετά, λόγω έλλειψης συναλλάγματος σε ευρώ, θα έχουμε έλλειψη καυσίμων τροφίμων και φαρμάκων.
4. Κατά την διάρκεια όλων αυτών, λαϊκές ταραχές θα σαρώνουν την χώρα, και λεηλασίες τραπεζών και σούπερ μάρκετ θα αναγκάσουν την αριστερή κυβέρνηση να βγάλει τον στρατό στον δρόμο, όπως είπε και ο Φράγκος Φραγκούλης για να αντιμετωπίσει τις συμμορίες με τα 10.000 Καλάζνικωφ.
5. Οι επιχειρήσεις θα πτωχεύσουν σε ένα το πολύ μήνα όλες πλην των πολυεθνικών. Κάπου 1.500.000 καινούργιοι άνεργοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον 1.000.000.
Τα υπόλοιπα διαβάστε τα στον τόμο MOTHER COMPANY του "Γιατί και πως".
Όλα τα παραπάνω, μπορούν να αποφευχθούν με ένα τρόπο.
Να πάθουν οι Ευρωπαίοι σχιζοφρενική παράκρουση και να μας δίνουν διαρκώς λεφτά για να περνάμε καλά και να μην μας τα ζητούν ποτέ πίσω!!!!
Δεν μπορεί να συμβεί αυτό θα μου πείτε.
Δίκιο έχετε.
Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών εφαρμόζονται και ζητείται συνεχιστής. Τον βρήκανε. Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο ..... Αλέξης
Περαστικά σε όλους μας, αν και δεν νομίζω μετά από αυτό να ανακάμψουμε, γιατί ο κόσμος γύρω μας με το ζόρι στέκεται στα πόδια του, 
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.



πηγη: liako.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.