ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

25χρονος ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ


astynomikoi-5-nai


Ένας 25χρονος κατεδίωξε και σκότωσε τα ξημερώματα έναν 43χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε προσπαθήσει νωρίτερα να ληστέψει σπίτια στην Παιανία. Είχε προηγηθεί κυνηγητό με την αστυνομία σε διάφορα σημεία της περιοχής.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει.
Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Αργότερα, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα.
Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται.
Ο 25χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ από την Ασφάλεια διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν επακριβώς οι συνθήκες του συμβάντος.


πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.