ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ


550_334_151761


Επειδή η έρευνά μας στο διαδίκτυο δεν μας επέτρεψε να πούμε με σιγουριά αν ο ομιλών στο βιντεο ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, παρά το ότι βρέθηκαν πολλά στοιχεία, τα οποία όμως μπορεί να ήταν και ψεύτικα, περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση.
Το βίντεο όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Ο ομιλών αναλύει σχέδιο αποδιάρθρωσης της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού κράτους, το οποίο είναι βιώσιμο και μπορεί να εφαρμοστεί, αν λάβουμε υπόψη το μπάχαλο ασφαλείας που πράγματι επικρατεί στην Ελλάδα. (Το σχέδο ωστόσο επιδέχεται αρκετές βελτιώσεις).
Το περιγραφόμενο σχέδιο, που χρήζει βελτίωσης, θα μπορούσε πράγματι να χρησιμοποιηθεί για να διαλύσει την αρχή και την εξουσία της κεντρικής  κυβέρνησης,ώστε η εξουσία να παραδοθεί σε τρίτους, που θα μπορούσαν με την βοήθεια οργανωμένης από το εξωτρερικό 5ης φάλαγγας να εκμεταλλεύθούν τις αυθόρμητες κινήσεις των πολιτών που καλούνται να ασκήσουν θανατηφόρα βία ενάντια στις αρχές του ελληνικού κράτους. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν  ότι οι πολίτες καλούνται να δημιουργήσουν αναρίθμητους ανεξάρτητους πυρήνες τρομοκρατών, τους οποίους δεν θα γνωρίζει κανείς, και που δεν θα έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά οι οργανωμένοι πεμπτοφαλαγγίτες θα εκμεταλλεύονται τα αποτελέσματα της άναρχης δράσης τους.
Περί τίνος πρόκειται; Πρόκειται για οδηγίες; Πρόκειται περί αναγνώσεως κειμένου κάποιου μυθιστορήματος; Τι συμβαίνει;
Στο διαδίκτυιο φέρεται ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Περιφέρεια Αθηνών   http://www.iefimerida.gr/node/46903, ωστόσο
το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ερχόμενες εκλογές δεν  τον περιλαμβάνει..
Στην διεύθυνση όμως http://www.iefimerida.gr/node/46903 φαίνεται σε δημοσίευση στις 20-4-2012 μαζί με το όνομα του Τσίπρα, ακριβώς από κάτω.
Δείτε το βίντεο όπως κυκλοφορεί στο youtube



πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.