ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΓΩΝΙΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


634719391352140000ekloges-2012-apotelesmata-2130.j_600_375_1863290902


Θα το ζήσουμε κι αυτό. Δεν γνωρίζουμε ούτε κατά προσέγγιση το εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπίσεις.
Επτά κόμματα θα μπουν στη βουλή, εκτός και αν έχουμε και έκπληξη όγδου.
Ένα είναι το σίγουρο. Όποιος και να βγει τα χαράτσια θα πληρωθούν όπως και οι αυξημένοι φόροι μέσα στο καλοκαίρι, ή για να το πούμε καλύτερα θα πρέπει να πληρωθούν, αφού δεν βλέπουμε να πληρώνονται από αυτούς που έχουν στεγνώσει.
Και έχουν στεγνώσει πάνω από ένα εκατομμύριο χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, που μη έχοντας πλέον τίποτε, στέγνωσαν και την κατανάλωση από 500.000 περίπου μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έφτασαν να έχουν όλες ζημιά πέρισυ και το κράτος δεν θα πάρει από αυτές κανένα φόρο και καμία προκαταβολή φόρου, αντίθετα θα πρέπει να επιστρέψει την περισυνή προκαταβολή φόρου.
Αυτή είναι η αυτόματη "εκδίκηση" της αγοράς, αφού η ηλίθια πολιτική του μνημονίου του ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή φαινότανε ότι είχε σκοπό την καταστροφή της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα.
Εκείνοι όμως που επέδραμαν σαν συμμορία στον τόπο μας και επέβαλαν αυτές τις πολιτικές δεν ενδιαφερότανε ούτε για εμάς, ούτε για την Ελλάδα και έτσι είχαν με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια.
Στις αυριανές εκλογές για πρώτη φορά κονταροχτυπιέται η ακραιφνής ελληνική με την κομμουνιστική ιδεολογία.
Από την μιά μεριά η ελεύθερη οικονομία και το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια με την Ν.Δ. και από την άλλη το κράτος αφέντης και οι λαθρομετανάστες, τα ελεύθερα ναρκωτικά και οι γάμοι των ομοφυλοφίλων με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τουλάχιστον είναι η βιτρίνα γιατί από πίσω και από πλευράς ψηφοφόρων αλλά και από πλευράς παγκόσμιων συμφερόντων κρύβονται άλλα πράγματα.
Οι ψηφοφόροι, έχοντας φάει χοντρό στραπάτσο από το μνημόνιο, ιδίως από το λεγόμενο μεσοπρόθεσμο του Βενιζέλου, δεν χαμπαριάζουν και πολύ από τις "ιδεολογικές αποκλίσεις" από αυτά που πιστεύει ο μέσος Έλληνας και δίνουν μεγάλο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η εγκληματικότητα και η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας την οποία θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με την νομιμοποίηση εκατομυρίων λαθρομεταναστών  και η αποποινικοποίηση όλων των ναρκωτικών και οι γάμοι ομοφυλοφίλων φαίνεται να περνάνε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην υπόσχεση του διορισμού στο δημόσιο και παρηγορούν ο ένας τον άλλο λέγοντας "έλα μωρε δεν θα τα κάνει αυτά".
Δεν σκέφτονται όμως ότι αν δεν τα κάνει αυτά, οι "συνιστώσες"  του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτές που θα ρίξουν την όποια κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ συσπειρώνει γύρω της εκείνους που πιστεύουν ότι "θα τα κάνει αυτά", ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία και  είναι ανήκουστα για τον μέσο Έλληνα και βέβαια συσπειρώνει και το σύνολο σχεδόν των ελεύθερων επαγγελματιών και των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα που πλήρωσε τη νύφη λόγω του νοσηρού δημόσιου τομέα.
Πίσω όμως από όλα όσα φαίνονται κρύβονται και τα συμφέροντα εκείνων που μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Αυτοί και τα τσιράκια τους έχουν κάνει την επιλογή τους. Δεν θέλουν Νέα Δημοκρατία.
Όπως έριξαν τον Καραμανλή, τώρα δεν θέλουν και τον Σαμαρά. Το έδειξαν με κάθε τρόπο. Θέλουν ΣΥΡΙΖΑ, το νέο ΠΑΣΟΚ, για να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και να αναγκάσουν τους πάντες, οπως σας λέμε εδώ και δώδεκα χρόνια, να δουλεύουν σαν δούλοι στο δημόσιο ή σε μία μεγάλη και σίγουρη πολυεθνική.
Όσο για τα μικρότερα κόμματα, υπάρχουν για να εκτονώνουν την οργή εκείνων που θέλουν να  αντισταθούν στο "κατεστημένο" και να αισθανθούν ότι κάτι έκαναν κι αυτοί, γιατί αν δεν αισθανθούν ότι κάτι έκαναν, μπορεί και να επαναστατήσουν και το τελευταίο που θέλουν τα παγκόσμια λαμόγια είναι μία μη ελεγχόμενη επανάσταση του παγκόσμιου λαού.
Οι επαναστάσεις πρέπει πάντοτε να είναι ελεγχόμενες. Και αν η ιστορία που σας μάθανε στα σχολεία  δεν σας βοηθά να θυμηθείτε, δείτε τι έγινε πριν λίγους μήνες στην Αίγυπτο, την Λιβύη και τη Συρία.
Ευχόμαστε  να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα αρκετά καθαρό, ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα το βράδυ της Κυριακής από εκείνους που θα το αμφισβητήσουν.
Το σίγουρο είναι ότι την Δευτέρα θα έχουμε μία διαφορετική Ελλάδα.
Ή θα έχουμε ελπίδα ανάκαμψης, ή θα πάμε 200 χρόνια πίσω
και όπως επί τουρκοκρατίας  οι Έλληνες θα φοβούνται να πούνε ότι είναι Χριστιανοί και ένας τρόμος θα αρχίσει πάλι να σκεπάζει τα πάντα και του πάντες που με μία δουλικότητα
θα ζητιανεύουν ένα διορισμό στο δημόσιο που θα τους πληρώνει σε δραχμές.

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.