ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνες και παρασκηνιακές αποστολές της Τουρκίας στη Συρία


     Επικίνδυνες αποστολές έχει αναλάβει η Τουρκία στη Συρία δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες εκτόνωσης της έντασης στην περιοχή. Η αιχμηρή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ρόλο της Τουρκίας στις συγκρούσεις στη Συρίας, έγινε με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους και προκαλεί εντύπωση, για τον οξύ τόνο της, κατά της Τουρκίας!

Ειδικότερα, δήλωση για την κατάρριψη τουρκικού πολεμικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στο Συριακό εναέριο χώρο κοντά στο λιμάνι της Συρίας Λατάκια έκανε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Κώστας Ήσυχος.

Είπε, ότι είναι μέρος μιας άκρως επικίνδυνης αποστολής της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας, που εδώ και καιρό έχει αναλάβει έντονη παρασκηνιακή και παραστρατιωτική δράση στα σύνορα με τη Συρία, εξοπλίζοντας και στηρίζοντας τις δυνάμεις που μάχονται το καθεστώς Άσαντ.

Η συνεχιζόμενη εμφύλια σύγκρουση στη χώρα δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι και αντικείμενο εκμετάλλευσης για γεωστρατηγικές και ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες από καμιά χώρα και υπερδύναμη.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει διεθνείς και διπλωματικές πρωτοβουλίες που θα αποκλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή, ενώ θα πρέπει να απέχει κατηγορηματικά από οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής εμπλοκής της χώρας μας που θα αποσκοπούσε σε ενέργειες τυχοδιωκτικές και επιβλαβείς για τον Ελληνικό λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/EKM θα επιμείνει στην ανάγκη άμεσου τερματισμού των εχθροπραξιών στη Συρία.

Να μην υπάρξει καμιά επιθετική ενέργεια του Αμερικανικό-Νατοϊκού και Ευρωπαϊκού παράγοντα, ενώ να δοθεί η δυνατότητα άμεσα και αποτελεσματικά ο ΟΗΕ να επιβάλλει σε όλες τις πλευρές την ανάγκη άμεσου διαλόγου με στόχο τον ειρηνικό διάλογο, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον εκδημοκρατισμό της χώρας.

Ταυτόχρονα, να μην επαναληφθεί η τραγωδία του Λιβυκού λαού, αυτήν τη φορά στη Συρία, μετατρέποντας και τη χώρα αυτή σε προτεκτοράτο της Δύσης.

πηγη : defencenet.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΜΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ???

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ?


ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΕΙΧΑΤΕ  ΠΕΙ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.