ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Υποδοχή με τεράστια ελληνική σημαία


rewellas

Απόλλωνας Λεμεσού ηττήθηκε με 2-1 από την Τραμπζονσπόρ στο ΓΣΠ και κατά την είσοδο των ομάδων «ανέβηκε» μια τεράστια ελληνική σημαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα που ευχαριστεί τους φιλάθλους:
"H Eταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 13.000 φίλους και υποστηρικτές της, όπως επίσης και τους λοιπούς συμπατριώτες μας οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης (19/09) βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.
Μια παρουσία η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε διπλά υπερήφανοι, αφού τόσο οι εκδηλώσεις σας, όσο και η γενικότερη συμπεριφορά σας ήταν άψογη, όπως το επιτάσσει το κύρος και η ιστορία του συλλόγου μας.
Απολλωνίστα το παιχνίδι με την Τραπεζούντα ανήκει στο παρελθόν, και η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα με την Ομόνοια, όπου η δική σου παρουσία θα είναι καταλυτική ως προς την τελική έκβαση του αγώνα.
Η ομάδα τώρα είναι που χρειάζεται την δική σας ώθηση. Είμαστε σίγουροι ότι το βράδυ της Δευτέρας η δυτική εξέδρα του Τσιρείου θα σφύζει από τις δικές εκδηλώσεις....
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ…!". 

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.