ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το νεκρό οπαδό του



Ανακοίνωση εξέδωσε το Παναθηναϊκό Κίνημα για την δολοφονία του 34χρονου οπαδού της ομάδας Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο οπαδό του Ολυμπιακού Γιώργο Ρουπακιά.
Όλες οι μαρτυρίες από τον τόπο του εγκλήματος και όσα είχαν προηγηθεί αναφέρουν ότι είχε υπάρξε ποδοσφαιρικής φύσεως διαμάχη μεταξύ της παρέας του Φύσσα και της παρέας που κάλεσε αργότερα τον Γ.Ρουπακιά που φαίνεται πήγε για να "καθαρίσει" για την ομάδα του...
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κινήματος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα το βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι αναφέρει:
«Το χθεσινοβραδινό περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου Π Φύσσα δυστυχώς για το θύμα και την οικογένειά του αλλά και για την ίδια την δημοκρατία, δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε μεμονομένο. Αποτελεί το μέχρι τώρα αποκορύφωμα ενός σπιράλ αυξανόμενης βίας και έντασης, η οποία γεννήθηκε από την καταστροφική πολιτική των μνημονίων και  τη συνακόλουθη οικονομική και κοινωνική δυστυχία που επέφερε αυτή η πολιτική στον ελληνικό λαό – δυστυχία, που όπως έχει συμβεί πολλές φορές ιστορικά σε ανάλογες καταστάσεις, είναι το γόνιμο έδαφος για να ευδοκιμήσουν ναζιστικά μορφώματα που προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με την έως και δολοφονική βία εναντίον όποιου διαφωνεί μαζί τους αλλά και για να εμφανιστούν επίσης κάθε άλλου είδους βίαια σχήματα και συμπεριφορές.
Καταδικάζουμε κάθε είδους βία από όπου κι αν προέρχεται, όποιο «μανδύα» και όποια «θεωρητική δικαιολόγηση» και αν μεταχειρίζονται εκείνοι που την ασκούν. Καλούμε όλους τους Έλληνες να επιδείξουν νηφαλιότητα, αλληλεγγύη και να μην παρασυρθούν από το κλίμα εμφυλίου πολέμου που προσπαθούν να καλλιεργήσουν αυτοί που έχουν επενδύσει στη δυστυχία όλων μας, με σκοπό να μας βάλουν να αντιμαχόμαστε μεταξύ μας προκειμένου εκείνοι να προχωρούν ανενόχλητοι στο ξεπούλημα της χώρας μας και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού της. Να διδαχθούμε επιτέλους από την ιστορία μας ότι κανείς δεν θα βγει κερδισμένος από ένα κλίμα εμφυλίου πολέμου. Ένα τέτοιο κλίμα θα είναι καταστροφή για όλους μας. Αντίθετα πολλά έχουμε να κερδίσουμε αν ενωμένοι αντιμετωπίσουμε όσους επιδιώκουν την εξαθλίωσή μας γυρίζοντας την πλάτη σε όσους θέλουν να αναβιώσουν σχήματα άλλων εποχών που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές και εκατομμύρια νεκρούς.
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όσους υποκριτικά εξισώνουν το θύμα της δολοφονίας με τους θύτες. Για όσους εφάρμοσαν και εφαρμόζουν πιστά την ακολουθούμενη καταστροφική και κοινωνική πολιτική στη χώρα μας και τώρα προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από το τέρας του ναζισμού που οι ίδιοι εξέθρεψαν και οι ίδιοι εμφανίζονται ως «δημοκράτες», ενώ έχουν καταφέρει με αδίστακτο τρόπο απανωτά πλήγματα σε όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς. Θεωρούμε τέλος υποκριτική την καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς όλη η πρακτική του ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στην εμφάνιση τέτοιου είδους περιστατικών.
Ας είνα ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει τον άδικα και αναίτια δολοφονημένο νέο. Εκφράζουμε τέλος τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι το τελευταίο θύμα ενός ακύρηχτου πολέμου και η αφορμή να εξομαλυνθεί η κατάσταση που συγκεκριμένοι κύκλοι καλλιεργούν υπογείως».
 πηγη: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.