ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΩΣ "ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ" Καλλιεργούν κλίμα "εμφυλίου" λίγο πριν έρθει η τρόικα με άγριες διαθέσεις


07122009-koin 03

Συνεχίζεται και σήμερα το έντεχνα κατασκευασμένο "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα, και η προσπάθεια ενοχοποίησης ενός νόμιμα εκλεγμένου κόμματος, από τις πράξεις ενός ατόμου.
O ίδιος ο πρωθυπουργός με τις προ ολίγου δηλώσεις του προτρέπει σε ένα τέτιο κλίμα «Η χώρα υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες για να νικήσει την κρίση, δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες, οι διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με τη βία,όχι με το αίμα, που μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα, όπως έγινε με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του προς τον ελληνικό λαό.
«Δεν θα επιτρέψω στους επιγόνους των ναζί να εγκλημύν, να τρομοκρατούν και να δηλητηριάζουν την χώρα που γέννησε τη δημοκρατία», διεμήνυσε ο κ. Σαμαράς. Και τι θα κάνει ο κύριος πρωθυπουργός με όσους την ψηφίζουν; Θα απαγορεύσει δια νόμου την ψήφο εάν δεν αρέσει στο "συνταγματικό" τόξο;
Παροξυσμός από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, προσπαθούν να συνδέσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, με την αποτρόπαια πράξη του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα τον Παύλο Φύσσα. Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πράξη συλλογικής ευθύνης.
Αλλιώς τότε να στοχοποιηθεί και η Νέα Δημοκρατία για την δολοφονία του Τεμπονέρα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, όπου ο φονιάς ανήκε στην γαλάζια παράταξη. Να στοχοποιηθεί η εκάστοτε ποδοσφαιρική ομάδα, για την δολοφονία που διέπραξε οπαδός της, να στοχοποιηθεί ο αντιεξουσιαστικός χώρος για τον θάνατο των υπαλλήλων της Marfin, ή για τον θάνατο των υπαλλήλων στο Κ.Μαρούσι στα επεισόδια του 1991 (και όλοι γνωρίζουμε πια πολιτική παράταξη είναι συμπαθούσα στον χώρο αυτόν). Δυστυχώς ο κατάλογος με τέτοια παραδείγματα είναι μακρύς, και δεν έχει τελειωμό.
Ο καθείς τα κοιτάζει από την δική του πολιτική γωνία, θυμάται μόνο ότι τον αφορά, και όταν πρόκειται για ποινικές πράξεις του δικού του πολιτικού χώρου, προσποιείται ότι δεν ξέρει, δεν θυμάται, κ.τ.λ
H ευθύνη των ΜΜΕ είναι τεράστια, έχουν ήδη αναγάγει τον εαυτό τους σε δικαστήριο, και έχουν βγάλει και, απόφαση." Για όλα φταίει ο Λαϊκός Σύνδεσμος" κραυγάζουν ολημερίς, και αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει με την φωνή τηςλογικής, κανουνόλοι μαζί θόρυβο, για να μην ακούγεται. Γιατί οι λέξεις φέρνουν σκέψεις, και δεν το θελουν αυτή τη στιγμή.
Η ουσία όμως είναι άλλη. Για άλλη μια φορά κάποιοι κατάφεραν να διαιρέσουν τον ελληνικό λαό σε μια στιγμή, που επρεπε ενωμένος να απαοτήσει από την τρόικα που έρχεται σε λίγες μέρες, να χαλαρώσει την "μέγγενή" της και να αφήσει την Ελλάδα να ανασάνει.
"Οι Έλληνες είναι ανίκητοι όταν ομοψυχούν" (Ηρόδοτος).Προφανώς κάποια κέντρα εξουσίας κάνουν τον κόπο να διαβάζουν αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, και αντίθετα φροντίζουν μέσω της ανύπαρκτης εκπαίδευσης να μην τους διαβάζουμε εμείς.
Όλως τυχαίως όλοι ξέχασαν τις απεργίες, την δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει η κυβέρνηση, και ουδείς ασχoλείται πλεόν με τα νέα μέτρα που η τρόικα θα φέρει ως κομιστής στις 23 Σεπτεμβρίου.
Και έχουμε την αίσθηση, ότι εκείνες τις ημέρες η κοινωνία που βρίσκεται σε αναβρασμό, με "κάποιο" μυστήριο τρόπο, θα "κοιμάται" του καλού καιρού. Περιέργως η κοινωνία στα μεγάλα ραντεβού για την επιβίωσή της "δεν είναι ποτέ εκεί".

πηγη: defencenet.gr

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΚΟΙΜ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.