ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μπερίσα: ''Θυμίζει Μεσαίωνα η τιμωρία στον Κάτσε!''
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να ασχοληθεί με την υπόθεση της φωτογραφίας του Έργκους Κάτσε με μπλούζα του UCK.
 
Μάλιστα στη λογική του «τι είσαι: ανόητος ή άσχετος;» ο Αλβανός πολιτικός απευθυνόμενος στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εκτιμά ότι θα τιμωρήσουν τον παίχτη με «μεσαιωνικό» τρόπο «κάτω από την πίεση των Ναζί ή της αλβανοφοβίας».
 
Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλβανού πρώην πρωθυπουργού έχει ως εξής:
 
«Τι καλά... ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ!
 
Για την αλβανοφοβία, ένα μπλουζάκι με το έμβλημα του UCK είναι χειρότερο από τη φωτογραφία του Χίτλερ
 
Αγαπητοί φίλοι, το προηγούμενο διάστημα ο τελευταίος Αλβανός που έγινε θύμα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στην Εθνική μας, ο 20χρονος Έργκους Κάτσε.
 
Μία μεσαιωνικού τύπου καταιγίδα ρατσιστικών σχολίων έγινε εναντίον του επειδή ανάρτησε στo facebook μία προσωπική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι φοράει μπλουζάκι που γράφει UCK. Αυτή τη μάχη την άρχισαν οι Έλληνες Ναζί, που έχουν το ρατσισμό ιδεολογία τους. Αλλά, ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει με μεσαιωνικό τρόπο τον ποδοσφαιριστή, κάτω από την πίεση των Ναζί ή της αλβανοφοβίας.
 
Αν αποδειχθεί ότι αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της πίεσης των Ναζί, αυτό θα είναι καταστροφή για το σύλλογο, αλλά και την φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης.Ένα μπλουζάκι του UCK δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή για κανέναν. Η Αλβανία και το Κόσοβο σέβονται πλήρως τα υπάρχοντα σύνορα και αυτή η θέση αντιπροσωπεύει κάθε Αλβανό, αγόρι ή κορίτσι, άνδρα η γυναίκα που με τη μεγάλη θυσία του βοήθησε οι Αλβανοί να κατακτήσουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια».

πηγη: defencenet.gr

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.