ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πήγε στην Ασφάλεια για προστασία και την βίασαν
ΤΟΥΡΚΙΑ 2013

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν  στην Τουρκία με την κρατική τρομοκρατία να μεσουρανεί ενώ την ίδια ώρα  πιέζει να γίνει και ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ρεϊχάν Τοπάλ μητέρα δύο παιδιών, βιάστηκε από τον συνταξιούχο αστυνομικό Μεχμέτ Τσακίρ και από άλλους δύο ένστολους αστυνομικούς μέσα στο κτίριο της Ασφάλειας του Καγίτχανέ  στην Κωνσταντινούπολη με  το υπόλοιπο προσωπικό να κοιτάει απλά χωρίς να επεμβαίνει.
Η Ρεϊχάν Τοπάλ  προσέλαβε στην δουλειά της ως προσωπικό τον συνταξιούχο αστυνομικό. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με το θύμα άρχισε να την εκβιάζει  και στη συνέχεια της έκανε μήνυση για εξαπάτηση. Όταν πήγε στην Ασφάλεια του Καγίτχανέ για να αποδείξει την αθωότητα της, ο συνταξιούχος αστυνομικός Μεχμέτ Τσακίρ και άλλοι δύο αστυνομικοί την βίασαν στον 4ο όροφο του κτιρίου μπροστά στα μάτια του προσωπικού.
Τότε καθώς δεν μπορούσε να αποδείξει το περιστατικό και  φοβισμένη από το τραύμα που βίωσε, προσέφυγε στον εισαγγελέα  ζητώντας  να της κάνουν τεστ πατρότητας. Πίστευε ότι έτσι θα βρεθούν αποδείξεις για τους βιασμούς που υπέστη.
Άφωνη έμεινε όταν άκουσε τον εισαγγελέα Οσμάν Τσακίρ να της λέει : « Γέννα τα εσύ, τα παιδιά αυτά θα είναι για καλό για το κράτος».
πηγη: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.