ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους! - Πατέρας βίασε μέχρι θανάτου το 1,5 έτους βρέφος του στην Θεσσαλονίκη!

  

- Είχε κακοποιήσει και το 8χρονο κοριτσάκι του
- Το μωρό βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση η μητέρα του και το πήγε στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε
- Ο 24χρονος δράστης των αποτρόπαιων πράξεων κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό αθίγγανων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.


Πατέρας φέρεται να κακοποίησε μέχρι θανάτου βρέφος ηλικίας 1,5 έτους. Το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε, το απόγευμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.


Το βρέφος βρέθηκε, αργά το μεσημέρι από τη μητέρα του, σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι. Μαζί του ήταν η 8χρονη αδελφή του, που, κατά τα πρώτα στοιχεία, έφερε τραύματα στο κεφάλι της.


Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε το μικρότερο.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου, σε αντίθεση με το βρέφος, το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.


Ως δράστης των φρικιαστικών πράξεων φέρεται ο 24χρονος πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος προσήχθη ήδη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.


Πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο αυτό ακινητοποιήθηκε αστικό λεωφορείο στην περιοχή της Λαχαναγοράς, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 24χρονος επέβαινε σ’ αυτό. Τελικά, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

Πηγη: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΔAIΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.


ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ???????????
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο <ΓΡΑΦΙΚΟΣ> Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.