ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ - ΠΡΑΒΔΑ:Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

43672      Πολλοί πίστευαν ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ιαπωνίας θα βελτιωθούν σημαντικά μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι.
Ωστόσο, οι δύο χώρες εξακολουθούν να ανταλλάσσουν βολές γύρω από το θέμα με την κυριαρχία στα νησιά kuril.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έδωσε σκληρή απάντηση στις νέες δηλώσεις της Ιαπωνίας για τα νησιά. Ο πρέσβης της Ιαπωνίας στη Μόσχα Masaharu Kono, είπε η εθνική τραγωδία της Ιαπωνία δεν θα ασκήσει οποιαδήποτε επιρροή στις εδαφικές διεκδικήσεις της Ιαπωνίας πάνω στα νησιά Kuril.
Χθες Τρίτη, η Μόσχα έδωσε σκληρή απάντηση. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Λαβρόφ δήλωσε για άλλη μια φορά τα νησιά Kuril νησιά είναι αποκλειστικά εσωτερική υπόθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Δήλωσε επίσης με νόημα, ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα, με κάθε οπλικό σύστημα που διαθέτει.
Με τους μετασεισμούς μέχρι και 6 ρίχτερ να αγγίζουν και να απειλούν να ξυπνήσουν το ηφαίστιο Φούτζι Γιάμα και με τη χώρα τους πνιγμένη στη ραδιενέργεια και το τσουνάμι, οι Ιάπωνες δεν ξέχασαν να απειλήσουν και πάλι τη Ρωσία, ενώ η Ρωσία δεν ξέχασε να τους θυμίσει ότι έχει πολλά οπλικά συστήματα.
Οι υπόνοιες ότι ο σεισμός ήταν τεχνητός και ρωσικής προέλευσης φαίνεται σιγά σιγά να επιβεβαιώνονται
Τελικά από ότι φαίνεται, ο Πούτιν τους την έκανε τη δουλειά.

ΠΗΓΗ: www.liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.