ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕ "ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ",ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"!





Το έχουμε πει πολλές φορές,πως ό,τι γράφουμε για το Λαος δεν είναι τυχαίο και οι πληροφορίες μας έχουν διασταυρωθεί πολλές φορές πριν δημοσιευθούν.Έτσι και τώρα,στο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ,θέσαμε την ερώτησή μας στον Καρατζαφέρη.Δείτε τι απάντησε:







"Κουταμάρες","μπαρούφες","αστεισμοί","δεν άλλαξε ούτε για μια ώρα,ούτε για ένα λεπτό","ήταν πάντα Λαος" και άλλες τέτοιες διαψεύσεις,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

ΓΙΑΤΙ;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ") ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΛΦΑ ΕΝΑ",ΣΤΙΣ 27-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005:

Στο κείμενο,με βαρύγδουπο τίτλο "Ο ιδεολογικός καταστατικός χάρτης του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ",ο Καρατζαφέρης αρθρογραφεί σχετικά με την...ιδεολογία του κόμματός του:ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ "ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ "ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ",ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ!

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ...ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!!!

Διαβάστε τι γράφει για το θέμα το ιστολόγιο "Πολιτικό Σαφάρι",που έφερε στο φως της δημοσιότητας αυτό την "ξεχασμένο" κατόρθωμα του Καρατζαφέρη:

ΚΑΙ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ» και «ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ... ΑΛΗΘΕΙΑ και ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ HELLAS ORTHODOXY.!!!

ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» και ΑΠΟ «ΛΑΟΣ», ΤΟ ΕΚΑΝΕ... «ΛΑ.ΣΥ»...!!!
Mε το προσωνύμιο «Κωλοτούμπας», το οποίον στην Βουλή του απένειμε ο Αντώνης Σαμαράς έχει ταυτιστεί και καθιερωθεί στην δημόσια ζωή και διάλογο!


Όμως το να διαψεύδεις τον ίδιο σου τον εαυτό και δή σε συνεντευξή σου στο ιστολόγιο hellas-orthodoxy, όταν σε ερωτά γιατί έβγαλες από τα αρχικά του κομματός σου το 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣκαι εσύ να απαντάς ότι είναι ψέματα και αστειότητες, αυτό σημαίνει ότι δεν λές «αλήθεια ούτε… κατά λάθος»…!!!


Είναι επικίνδυνο…


Με μεγάλη ευκολία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ , αρνείται τον εαυτόν του, ποντάροντας στην άγνοια και την ασθενή μνήμη των αφελών και ανυποψίαστων οπαδών του, προκειμένου να τους εξαπατήσει με τις εκάστοτε πολιτικές του «κωλοτούμπες».


Το ερώτημα ήταν σαφές και στηρίχθηκε σε πραγματικά γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουμε:

*--
 Πράγματι ο Γ.Καρατζαφέρης «διέγραψε» από το κόμμα του αμέσως μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής το ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, από το κόμμα του.


Αμέσως τηλέφωνα διαμαρτυρίας γινόντουσαν στο κόμμα με αποδέκτες στελέχη το
υ κόμματος.


-- Αναγκάσθηκε τότε ο Γ.Καρατζαφέρης να δικαιολογηθεί στην εφημερίδα Α1 περιγράφοντας και αναλύοντας πλέον ποιος είναι ο «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ …ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».


Ήδη η διαγραφή του είχε συντελεσθεί…





Είναι χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «ΣΤΟΧΟΣ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», πού λοιδωρούσαν την μετάλλαξη του κόμματος με την διαγραφή του ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και την μετατροπή του από ΛΑΟΣ στην συμπαθή σκυλίτσα ΛΑΣΥ…
 
Τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στα στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα στον Υπεύθυνο Εκκλησιαστικών Ευθύμιο Κολοβό είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και απετέλεσαν άλλωστε και την αιτία της παραιτησεώς του, δεδομένου ότι το κόμμα είχε διχασθεί σε Ορθόδοξους και Δωδεκαθειστές.


Έτσι με πρωτοβουλία των Θανάση Μυλωνόπουλου, Παναγιώτη Αποστόλου και Μιχάλη Βάρδα, το θέμα ήρθε στην Εκτελεστική Επιτροπή και έγινε η επαναφορά του ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν καθαρά «τυπική» και απέβλεπε στην «άγρα» ψήφων των…ανυποψίαστων Χριστιανών!!!


Μετά από τα παραπάνω,νομίζουμε πως ο καθένας αντιλαμβάνεται ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λαος (Ή Λασυ;),ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ!

ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ";

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ...ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ;

Ελπίζουμε το συγκεκριμένο γεγονός να γίνει μάθημα σε ορισμένους αμετανόητους που μας βρίζουν,επειδή απλά τολμάμε και λέμε την αλήθεια:Και την επόμενη φορά που θα μας χαρακτηρίσουν "συκοφάντες" και "φαντασιόπληκτους",ας κρατάνε και μια...πισινή,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ!

Μάλλον όμως δεν μπορούν να μας διαβάσουν τώρα,γιατί ψάχνουν...λαγούμια να κρυφτούν,μετά ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ!





πηγη:  http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ 




ΣΧΟΛΙΟ 1    http://ellinonafipnisis.blogspot.com   Δημοσιεύοντας την παραπάνω ανάρτηση από το φίλιο blog, σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε αρνητική προπαγάνδα για το κόμμα του Κ. Καρατζαφέρη, αλλά να δει και να καταλάβει ο κόσμος και προσεχώς ψηφοφόρος  με πόση ευκολία οι πολιτικοί λένε ψέματα, έστω και για μικρά θέματα.
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει τι γίνετε για σοβαρές υποθέσεις.


ΣΧΟΛΙΟ 2   http://ellinonafipnisis.blogspot.com   Ο Κ. Καρατζαφέρης  ήταν και είναι κατά   των  blogs.
Επειτα από αυτή την ανάρτηση θα έχει ένα λόγο ακόμα!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.