ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΛΑΜΟΓΙΑ Ε.Π.Ε. - ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

nuclear_1    Όπως δήλωσε ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημοκρίτου κ. Κατσαρός, σε συνέντευξη που έδωσε στο liako.gr-RADIO, "πάνω από 452 πυρηνικοί αντιδραστήρες λειτουργούν σε όλο τον κόσμο".
Πολλοί από αυτούς είναι πολύ επικίνδυνοι και παμπάλαιοι. Δύο από αυτούς βρίσκονται στο Κοζλοντούϊ της Βουλγαρίας, τους οποίους μάλιστα θα τεστάρουν οι Βούλγαροι για να ελέγξουν τυχόν προβλήματα.
Το Κοζλοντούϊ είναι κάτι σαν μία ωρολογιακή πυρηνική βόμβα. Μία μέρα θα κάνει το πρόβλημα και η ραδιενέργεια δεν καταλαβαίνει από σύνορα και τελωνεία.
Ήδη στο Τόκιο το νερό είναι ακατάλληλο για χρήση. Όλοι αυτοί που σχεδίασαν την διασπορά των πυρηνικών αντιδραστήρων, νομίζετε ότι δεν ήξεραν ότι το ανθρώπινο γένος δεν έχει τη δυνατότητα να σταματήσει την αλυσιδωτή αντίδραση αν αυτή φύγει εκτός ελέγχου; Φυσικά και το ξέρανε. Είναι τα ίδια λαμόγια, που δήθεν νοιάζονται για την οικολογία και εκμεταλλεύονται όλους τους ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν σε όλο τον πλανήτη, για ένα πιο καθαρό και αγνό κόσμο για τα παιδιά μας.
Είναι τα ίδια λαμόγια που στήσανε την Ατζέντα 21 και ζήτησαν την αποβιομηχάνιση της Ευρώπης και της Μεσογείου και της Αμερικής και της Ρωσίας, ώστε να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον και έχουν γεμίσει τις περιοχές αυτές με πυρηνικά εργοστάσια και πυρηνικά απόβλητα.
Είναι τα ίδια λαμόγια που βάζουν τα τσιράκια τους να βομβαρδίζουν, χωρίς πλέον προσχήματα, την Λιβύη και τους κατοίκους της για ανθρωπιστικούς λόγους, όπως βομβάρδισαν και τη Σερβία και το Κόσοβο και το Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Και όλοι εμείς καταντήσαμε χαϊβάνια που παρακολουθούμε την προπαγάνδα τους στις τηλεοράσεις ανίκανοι πλέον να αντιδράσουμε, γιατί μας έπεισαν ότι η ΝΟΜΙΜΗ και αποδεκτή αντίδραση είναι μία δυναμική διαδήλωση που θα οργανώσουν οι συνδικαλιστές πριν το κόμμα τους τους κάνει βουλευτές, ή τους δώσει κάποια καλή καρέκλα.
Ζούμε σε ένα άρρωστο κόσμο και η αρρώστια εκδηλώνεται από την απραξία και τη σιωπή μας.
Η υγιής αντίδραση σε όλο τον κόσμο θα ήταν ο παγκόσμιος ξεσηκωμός εναντίον του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, αλλά αυτό για να γίνει πρέπει να το τολμήσουν όλες οι κυβερβήσεις ταυτόχρονα, αλλά όλοι τους είναι αναγκαστικά δούλοι της παγκόσμιας ελίτ.
Τι χρειάζεται  για να το σκεφθεί κανείς;
Ποιός σκέφτεται όμως φίλοι μου, όταν όλοι έχουν και κάποιο πρόβλημα για να ασχολούνται από την ατελείωτη ποικιλία προβλημάτων που τα λαμόγια δώσανε σε όλο τον πλανήτη; Για κάθε λύση κυκλοφορεί και ένα πρόβλημα.
Ο κόσμος δεν καθαρίζει από τη βρώμα με τις προτεινόμενες από τα λαμόγια μεθόδους και τις δήθεν δημοκρατίες τους.
Η λέξη κάθαρση δεν εκφράζει κάτι εφικτό, ούτε κάτι  ικανό να δώσει παγκόσμια λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα. Η λέξη αποστείρωση εκφράζει ην απαιτούμενη διαδικασία.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται κάτι πολύ μεγάλο. Πολύ μεγαλύτερο από την εξουσία των λαμογιών της σκοτεινής
"οικολογικής και ανθρωπιστικής" ελίτ.
Κάτι που θα σαρώσει τα εργαλεία επιβολής της προπαγάνδας και της εξουσίας τους. Κάτι που θα σαρώσει την τεχνολογία του κακού.
Η μέθοδος υπάρχει. Το θέμα είναι τι μπορεί να την ενεργοποιήσει!
Ίσως να υπάρχει ελπίδα.
Ο Ήλιος γαρ εγγύς.
Απέχει μόλις οκτώ λεπτά.

πηγη: www.liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.