ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ:ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ"-ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ,ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.

  Ένας τυπικός έλεγχος μετατράπηκε σε αιματηρή καταδίωξη

Τζιπ μάρκας Βόλβο δε σταμάτησε για έλεγχο και οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει το μαύρο τζιπ, μάρκας Βόλβο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, όταν –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν το ύποπτο όχημα, στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς.

Ο οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν και τότε, δυο από τους επιβάτες του τζιπ πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ!

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε και στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός.



Δυστυχώς,είναι νεκροί οι δύο από τους τέσσερεις:Πρόκειται για τους Σκυλογιάννη Γεώργιο, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.Και τον Ειδικό Φρουρό Ευαγγελινέλη Ιωάννη, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.Δύο ακόμα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.