ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΑΒΔΑ - ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ

1619195   Σύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, προβλέπεται ανάφλεξη στα Σκόπια.
Στα μέσα Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της χώρας των Σκοπίων ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ Σλάβων και Αλβανών. Στους Αλβανούς δεν άρεσε το γεγονός ότι έγινε μουσείο της ορθόδοξης εκκλησίας στο κέντρο της πόλης.
Το αποτέλεσμα, ήταν οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών που προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη, να τραυματιστούν. Μετά το συμβάν το υπουργείο εσωτερικών των Σκοπίων ζήτησε από το Facebook να απενεργοποιήσει το προφίλ και τις σελίδες των ομάδων που προωθούν το εθνικό μίσος.
Η αστυνομία τόνισε ότι το διαδίκτυο χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές για την προώθηση του μίσους και τη θρησκευτική μισαλλοδοξία, που μπορεί να απειλήσουν κρατική υπόσταση των Σκοπίων.
Οι ανησυχίες των Σκοπιανών αρχών έχουν βάση, αφού περίπου ένα τέταρτο του πληθυσμού, από τα δύο εκατομμύρια της χώρας, είναι Αλβανοί. Οι χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας» που εκδόθηκαν στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο έχουν ξασηκώσει τους Σκοπιανούς αλλά και τους Αλβανούς που δεν αποκλείεται να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ανακατάταξη των συνόρων στα Βαλκάνια.
Η Βουλγαρική κυβέρνηση, έχει τα μάτια της ανοιχτά. Η δική μας τα έχει; Τα Σκόπια θα διαλυθούν, αν έχει δίκιο η Πράβδα. Τι θα γίνει με τους 200.000 Έλληνες που ζουν εκεί και τι θα πάρει η Ελλάδα από τη μοιρασιά;

πηγη: www.liako.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.