ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΛΕΙΝΕΙ

dd395-care_site  Είχα πει ότι υπάρχει τελεσίγραφο στον Πούτιν να παραδόσει ουσιαστικά τα "κλειδιά της Ρωσίας" μέχρι τον Απρίλιο.
Η κίνηση ματ που έκανε πρόσφατα, με το να αναγκάσει τους Ευρωπαίους να υιοθετήσουν τον ρωσικό αγωγό με αντάλαγμα να τους δώσει περισσότερο αέριο, έδωσε μία άγνωστο για πόσο παράταση στις πιέσεις των παγκόσμιων εξουσιαστών, τους οποίους άλλοι ονομάζουν κακούς καπιταλιστές, άλλοι τραπεζίτες, άλλοι δαίμονες, άλλοι αρχαίους θεούς, άλλοι Νεφελίμ.
Ο καυγάς για το πως ονομάζονται και το ποιοί είναι, μας κάνει να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν και κυρίως με το ότι μόνο αυτοί εξουσιάζουν.
Πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε, ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση και να βγει στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ανατρέψει το παγκόσμιο κατεστημένο.
Έστω ότι βγάζουμε ένα πρωθυπουργό που είναι πολύ γάτος αλα Πούτιν και κλείνει συμμαχίες με τον Σαρκοζί και τον Μπερλουσκόνι και τους Κινέζους και τον Πούτιν και βρίσκουμε χρήματα και μειώνει και το χρέος.
Μετά; Μπορεί να αλλάξει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα; Τι θα γίνει όταν οι συνδικαλιστάδες και οι θολοκουλτουριαραίοι του κάνουν μαντάρα τα πάντα μέσα στη χώρα; Τι θα γίνει όταν οι διάφοροι ηγέτες με τους οποίους έκανε συμφωνίες αντικατασταθούν με τη διαδικασία των εκλογών και κυρίως τι θα γίνει όταν μέσα  στην  την Ελλάδα αντικατασταθεί αυτός ο ίδιος!
Η έλλειψη ιστορικής γνώσης είναι σημαντική και εξ αιτίας της, μας  λείπει  εκείνο που κυρίως η πραγματική ιστορία μας διδάσκει και που είναι το ότι τα πάντα ρει και ότι οι μόνες περίοδοι μεγάλης σταθερότητας για ένα τόπο ήταν οι περίοδοι ισχυρής ηγεσίας. Η έλλειψη λοιπόν της πραγματικής ιστορικής γνώσης μας κάνει μαριονέττες στα χέρια των εξουσιαστών.
Έχετε την ψευδαίσθηση ότι η σχετική σταθερότητα μέσα στην Ευρώπη μετά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο ήρθε λόγω της δημοκρατίας; Η δημοκρατία εξασφάλισε μόνο το ότι οι λαοί δεν θα έχουν ηγεσίες ισχυρές και μόνιμες, με αρκετό χρόνο για να κάνουν κάποιο έργο.
Αντίθετα στην Ευρώπη και την Αμερική τα τελευταία 70 χρόνια υπάρχει σταθερή ηγεσία και  δεν υπήρξαν πόλεμοι επειδή την ηγεσία αυτή κανείς δεν την αμφισβητεί. Αυτή η ισχυρή ηγεσία ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και συνεχίζει την σταθερή απάνθρωπη πολιτική της. Αυτή η ηγεσία είναι η σκοτεινή ελίτ που έχει πολλά ονόματα και οι ηγέτες της εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν αλλάζουν, γιατί αν άλλαζαν θα υπήρχαν πόλεμοι στο εσωτερικό της για την κατάλληψη της εξουσίας.
Μέσα επομένως από αυτό το σύστημα του κοινοβουλευτισμού δεν μπορεί να έρθει καμία βελτίωση, διότι είναι το σύστημα ανάδειξης των  τοπικών υπαλλήλων της παγκόσμιας διοίκησης που υπάρχει πίσω από την κουρτίνα.
Ήρθε η ώρα όμως, που η πραγματική διοίκηση θέλει να δείξει το πρόσωπό της. Ήρθε η ώρα που θέλουν να τραβήξουν την κουρτίνα μόνοι τους.
Γιατί νομίζετε ότι εμείς οι "από δω", βαθιά μέσα μας πιστεύουμε σ΄αυτά που είπε ο Χριστός για τη βοήθεια στον συνάνθρωπο και την αγάπη και την ελπίδα σαν τις μόνες σταθερές αξίες στον κόσμο αυτό; Γιατί νομίζετε ότι οι άλλοι οι "από κει" τρέμουν στην ιδέα να εγκαταλείψουν τις ψεύτικες αξίες του εφέ και των αξιωμάτων και του χρήματος, που μας διδάσκουν στα σχολεία της νέας τάξης;
Γιατί απλούστατα όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας κι ας μη τολμάμε να το παραδεχτούμε, ότι αυτό το τσίρκο δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Και γιατί ο καθένας διάλεξε να είναι έστω και υποσυνείδητα, ή με το Χριστό ή με τον Διάβολο.
Όσοι δεν διάλεξαν, κι αυτοί είναι οι περισσότεροι, θα αναγκαστούν να διαλέξουν μόλις τραβηχτεί η κουρτίνα.
Είστε έτοιμοι να διαλέξετε;
Προσέξτε όμως! Θα έχετε μόνο μία επιλογή!
Γιατί η  παράσταση τελείωσε και το τσίρκο κλείνει!
Καλημέρα και καλή επιλογή.
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: www.liako.gr

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.