ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Mεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε εξέλιξη

Image   
Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το ξημέρωμα σήμερα σε Αθήνα και Βόλο με εντοπισμό σημαντικού αριθμού όπλων μεταξύ των οποίων και ΑΚ-47. Στο Βόλο ειδικό κλιμάκιο της ΔΑΕΕΒ προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ ανάλογη επιχερίρηση έγινε και στην Αθήνα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν επτά  συλλήψεις σε Αθήνα και Βόλο ατόμων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Τρεις από τους επτά συλληφθέντες στη συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Βόλο ήταν ήδη καταζητούμενοι.

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε σε διαμέρισμα-γιάφκα στη Νέα Ιωνία Βόλου ανακάλυψε μεγάλο αριθμό όπλων: Δύο επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, έξι πιστόλια, ένα περίστροφο, μεγάλο αριθμό πυρομαχικών, περούκες, στολές αστυνομικών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, φάρους και ασυρμάτους όμοιους με την Αστυνομίας, συνοτνισμένους στην ίδια συχνότητα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Οι προσαχθέντες είναι πέντε άνδρες και δύο γυναίκες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν δύο γιάφκες και στην Αθήνα ενώ  αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις αργότερα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Είχε σχηματιστεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος τους και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ταυτοποιηθεί δαχτυλικά τους αποτυπώματα σε σπίτι που είχαν νοικιάσει και χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης.

Για δύο από τα πέντε άτομα, τα αποτυπώματά τους είχαν ταυτοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε οικία που είχε νοικιάσει η οργάνωση στη Νέα Φιλαδέλφια.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε Αθήνα και Βόλο.

πηγη: defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.