ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Βίαζαν 12χρονη για 8 μήνες για να ασπαστεί το Islam

                                  Ένα άγριο εφιάλτη έζησε επί οκτώ μήνες στα χέρια των απαγωγέων της μια 12χρονη, που πλήρωσε το τίμημα επειδή ήταν χριστιανή. Οι δράστες είχαν αρπάξει την ανήλικη από την πόλη Λαχόρι του Πακιστάν και για μήνες τη βασάνιζαν, τη βίαζαν και την χτυπούσαν. Από τον Ιανουάριο ο πατέρας της είχε καταγγείλει την απαγωγή, αλλά η αστυνομία δεν έκανε το....
παραμικρό. Και σαν να μην έφτανε το μαρτύριο της μικρής, ένας από τους απαγωγείς εμφανίστηκε με πλαστά έγγραφα γάμου για να πείσει ότι πλέον η ανήλικη του ανήκε.

Η 12χρονη κατάφερε να το σκάσει από τους βασανιστές της και να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Το εξωφρενικό είναι ότι οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, επειδή έχουν γνωριμίες σε μια παραστρατιωτική οργάνωση. Ο παραλογισμός έφθασε στο ζενίθ του σε αυτή την υπόθεση, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι το κορίτσι δεν πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μάλιστα, συνέστησαν στους γονείς να παραδώσουν την κόρη τους στον «σύζυγό» της, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την οικογένεια που κρύβεται πλέον από τους απαγωγείς.

Σταύρος Παϊσιάδης

πηγη: http://diaforetikimatia.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.