ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΔΙΌΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!

ahmetdogan-1-nai                           Πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στους Βούλγαρους -και θα έχουμε δίκαιο- αλλ’ υπάρχουν κάποιες φορές που θα ήθελα να τους μιμηθούμε. Παρά τις πιέσεις που δέχονται και παρά το ότι υπάρχουν εκεί εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι, ενεργούν ώστε να μη μουσουλμανοποιηθεί η χώρα τους.
Ανακοινώθηκε, ότι ο ηγέτης του κατά πλειοψηφία αποτελούμενου από Τούρκους κόμματος «Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» Αχμέτ Ντογάν, ενδεχομένως να τιμωρηθεί με πρόστιμο διότι κατά την διάρκεια εκλογικής συγκέντρωσης μίλησε στα τουρκικά.
Στα πλαίσια των εκλογών, που θα γίνουν στις 23 Οκτωβρίου, για την τοπική αυτοδιοίκηση και για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετέχοντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην κωμόπολη Οπάκα, ο Ντογάν μίλησε τουρκικά.
Στους δημοσιογράφους δήλωσε πως «Όποια και αν είναι η ποινή, με χαρά να την πληρώσω». Ο εκλογικός νόμος της Βουλγαρίας προβλέπει ότι σε περίπτωση κατά την οποία σε επίσημες τελετές κατά την εκλογική καμπάνια γίνει χρήση άλλης γλώσσας πέραν της βουλγαρικής επιβάλλεται πρόστιμο 5 χιλιάδες λέβα (2.500 ευρώ). (πληροφορίες από εφημ. «Ραντικάλ» - TourkikaNea)

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.