ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ: "ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!



Ιδού το επίμαχο στιγμιότυπο που...σκανδάλισε τους Υποκριτές και Φαρισαίους:





Πρόκειται για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία που ακολουθεί την επίσκεψη πολιτικών προσώπων στο Άγιον Όρος: Είναι τραβηγμένη έξω από την Ιερά Επιστασία στις Καρυές και παρευρίσκονται οι Ηγούμενοι των 20 Αγιορείτικων Μονών, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι συνοδοί του Επίσκοποι, ο Πρωτεπιστάτης της Αθωνικής Κοινότητας, καθώς και πολιτικό προσωπικό.

Παρόλα αυτά, κάποια καραγκιοζάκια...διέκριναν μονάχα τον Γιωργάκη και τον Εφραίμ "να φωτογραφίζονται μαζί όλο χαρά", όπως γράφουν!

Μάλιστα, μιλούν για το "σοκ" που προκαλεί αυτή η φωτογραφία, που βέβαια φρόντισαν να πετσοκόψουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Πρόκειται κυρίως για ιστοσελίδες και μέσα που πρόσκεινται στην "ευρύτερη δεξιά", κυρίως στη Νέα Δημοκρατία!

Καλά ρε ΖΩΑ, τόσο γρήγορα ξεχάσατε την γκεμπελική προπαγάνδα των Πασόκων με την περίφημη φωτογραφία του π. Εφραίμ με Καραμανλή και Ρουσόπουλο;
              


Δηλαδή αυτά που ορθώς κατηγορούσατε, τώρα τα κάνετε επειδή είναι ο Γιωργάκης; Για να το πούμε διαφορετικά, εκεί που φτύνατε...γλείφετε;


Ναι, είναι όντως απίστευτα υποκριτικό ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου για πολιτικούς λόγους να φωτογραφίζεται σα να μην τρέχει τίποτα με τον Ηγούμενό του!


Ναι, είναι εξοργιστική η στάση των καταπράσινων Μμε, που σε άλλη περίπτωση (π.χ. Σαμαράς) θα είχαν χαλάσει τον κόσμο!


Αλλά από πότε μια φωτογραφία συνιστά...τεκμήριο ενοχής;


ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;


Απαγορεύεται να παρίσταται στην συγκεκριμένη-αναμνηστική, επαναλαμβάνουμε-φωτογραφία ο Ηγούμενος μίας εκ των 20 Αγιορείτικων Μονών;


Απ'ό,τι ξέρουμε, ούτε κάποια συνάντηση είχε με τον Γιωργάκη, ούτε καν συνομιλία!


Επομένως, ποιο είναι το πρόβλημά σας, άθλιοι χριστιανομάχοι "δεξιοί";


Καταλάβετε επιτέλους ένα πράγμα: Το Άγιον Όρος δέχεται ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ακόμα και τους χειρότερους εγκληματίες!


Η Μονή Βατοπαιδίου καταδέχεται τους πάντες, ακόμα και τους μεγαλύτερους υβριστές της (πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη Καρατζαφέρη)!


Ο Τζέφρυ δεν εξελέγη από τους Αγιορείτες, αλλά από τον ελληνικό λαό: Αυτή του την ιδιότητα-δηλαδή του Πρωθυπουργού-τίμησαν χθες στο Άγιον Όρος και όχι τον ίδιο προσωπικά!


Αλλά είναι τόσο το κόμπλεξ σας εναντίον της Ορθοδοξίας και ιδιαίτερα εναντίον της Μονής Βατοπαιδίου - μιας κι αυτή λειτουργεί ως απόρθητο κάστρο της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ - που πέσατε στο άθλιο επίπεδο των πρασινοφρουρών κι ακόμα χαμηλότερα!


Ντροπή σας, δεξιούληδες!



πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.