ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Για μια ακόμα φορά, η "αστική δημοκρατία" διασώθηκε από τους...επαναστάτες μπολσεβίκους!





Όπως είναι φυσικό, οι μιντιακοί εκπρόσωποι του συγκεκριμένου βρωμερού Συστήματος, ευχαριστούν δημόσια τους "συντρόφους" τους:

Πρετεντέρης: «Η διαδήλωση λειτούργησε ως περιφρούρηση της βουλής. Η νομιμότητα περιφρουρήθηκε από τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Φαντάζεστε που θα βρισκόμασταν απόψε το βράδυ αν οι 100, 200, 300 έσπαγαν την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ κι έμπαιναν μέσα στη βουλή;».

Τρέμη: «Το ΠΑΜΕ κατάφερε να περιφρουρήσει το κοινοβούλιο και την έννομη τάξη».

Χατζηνικολάου (απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΜΕ που βρισκόταν σε τηλεπαράθυρο): «Ανάβανε λαμπάδες οι βουλευτές στο μπόι σας. Κι έλεγαν: όσο είναι το ΠΑΜΕ έξω δε φοβόμαστε».


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ "ΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ"!

Κι επειδή κάποια παπαγαλάκια θα σπεύσουν να πουν ότι παίρνουμε το μέρος των αναρχικών, τους προκαλούμε να μας πουν σε ποιο σημείο του συγκεκριμένου βίντεο φαίνονται κουκουλοφόροι: Απλοί πολίτες είναι, που δεν ανέχονται το νταβατζηλίκι της ΚΝΑΤ (Κομμουνιστική Νεολαία Αποκατάστασης Τάξης), που αντεκατέστησε επαξίως τα ΜΑΤ!

Υ.Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επίκειται ευχαριστήρια ανακοίνωση του εκλεκτού εκπροσώπου της "αστικής δημοκρατίας", πατριδέμπορα Καρατζαφέρη, με την οποία θα ευχαριστεί την Παπαρήγα για τη συμβολή της στη διάσωση ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ!

Πώς είπατε; Δεν υπάρχει περίπτωση, αφού η Γ.Γ του ΚΚΕ είπε πως ανάμεσα σε όσους τους επιτέθηκαν υπήρχαν μέλη του Λαος; Ελάτε τώρα, δεν καταλάβατε ακόμα το χιλιοπαιγμένο θεατράκι τους; Ο "ακροδεξιός" Καρατζαφέρης με την "ακροαριστερή" Παπαρήγα τάχα...τσακώνονται, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΤΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! 


πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.