ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

                        Ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» έχει στηθεί στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής. γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.

Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, σύμφωνα με το «adespoto.gr» ενώ κατήγγειλαν το γεγονός στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

 Η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς. (teras)

πηγη: stoxos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.