ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΣ... ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ"!

                   

ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ...

Ο Γερουλάνος, κατά την έναρξη των εργασιών του... Ελληνοτουρκικού Φόρουμ για τον Τουρισμό καλωσορίζοντας τους... "τούρκους φίλους" υπογράμμισε: "Ανέκαθεν ο τουρισμός έχει συμβάλει στην ειρήνη μεταξύ των λαών διότι βοηθάει να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Τώρα, όμως, θα συμβάλει ακόμη πιο ριζικά μετατρέποντας παλιούς ανταγωνιστές σε συμμάχους. Ο Πρωθυπουργός έχει πει πως αν τα οικονομικά οφέλη για εκείνους που επενδύουν σε κοινές δράσεις μεταξύ των δύο χωρών ξεπεράσουν τα οφέλη εκείνων που επενδύουν στην ένταση, η Ελλάδα και η Τουρκία θα ζήσουν ειρηνικά και θα μεγαλουργήσουν οικονομικά"!

Ο Γερουλάνος εστίασε στη σημασία της... συνδυαστικής δυναμικής που μπορούν να αναπτύξουν η Ελλάδα και η Τουρκία με στόχο την προσέλκυση των επισκεπτών από τις αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία και συνέχισε: "Η Ελλάδα θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις της να εργάζεται για να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες του Schengen στην Ευρώπη τόσο επειδή αυτό είναι το σωστό για τους φίλους της Ευρώπης όσο και διότι είναι το σωστό για τις οικονομίες μας. Στην προσπάθεια που θα αναπτύξουμε μαζί ως ελληνικός και τουρκικός τουρισμός θα εξαντλήσουμε όλα τα όρια που μας δίνει η συμφωνία ώστε να μην γίνει η παροχή θεωρήσεων ο ανασταλτικός παράγοντας της προσπάθειας. Και ο πρώτος χώρος που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τα παράλια. Το εμπόριο και ο τουρισμός που θα αναπτυχθούν στα παράλια θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε κάθε ένταση".

Ο Τούρκος υπουργός από την πλευρά του έκανε λόγο για περεταίρω συντονισμό της συνεργασίας στο πολιτιστικό και το τουριστικό πεδίο προτείνοντας μάλιστα και την κοινή παρουσία Ελλάδος-Τουρκίας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων αγορών.
Και ρωτάμε τώρα εμείς οι... αδαείς και... φιλοπόλεμο τον... μαρκήσιο Γερουλάνο: Με τους τούρκους να μας απειλούν όλο και να προσβάλουν τα εθνικά μας συμφέροντα -και τα κυριαρχικά- τι δουλειά έχετε να πραγματοποιείται "φόρουμ" μαζί τους και μάλιστα για τον τουρισμό; Δεν είναι η πλέον ανταγωνιστική για την Ελλάδα χώρα η τουρκία στον τομέα του τουρισμού; Και μπορείς -δημοκρατία έχουμε!- να κάνεις όποιον θέλεις φίλο σου... Αλλά να πας να διαπραγματευτείς την δική σου, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, περιουσία. Και όχι την περιουσία του Ελληνικού Λαού! Δεν σου έδωσε άλλωστε καμία τέτοια εντολή...

Εάν βέβαια έχετε κατά νου πως θα πάμε σε ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ -οπότε να τα κανονίσετε απο τώρα όλα- καλύτερα να το ξεχάσετε... Υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο... μαρκήσιε Γερουλάνε, αντιτουριστικέ Νικητιάδη (ήταν ο συντονιστής του "φόρουμ") και λοιπά ασπόνδυλα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.