ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΥΧΑΙΟ; ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ 100% ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ. ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ;


aspida-4-nai

Εντελώς συμπτωματικά (;) χθές γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, ένας σεισμός 5,8 ρίχτερ, που έγινε αντιληπτός και πολύ μάλιστα στη Θεσσαλονλίοκη χτύπησε τη Σόφια. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος δήλωσαν οι επιστήμονες.
Από χθές ο φιλοαμερικάνος πρωθυπουργός της Βουλγαρίας έστρεψε από βουλγαρικό έδαφος αμερικάνικους πυραύλους κατά της Ρωσίας.
Η κάλυψη του βουλγαρικού εδάφους από την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, σημαίνει άμεση απάντηση της Ρωσίας, που στοχοποιεί τα οπλικά συστήματα στη Βουλγαρία. Αυτό αναμένεται να συμβεί όταν η Ελλάδα μπει κι αυτή στο αντιπυραυλικό σύστημα, όπως υποσχέθηκε στους Αμερικανούς.
Ο Πρόεδρος της Βολυγαρίας, Ρόσεν Πλέβνελιεφ, δήλωσε στο Σικάγο: «Στο πλαίσιο της Συνόδου εγκρίθηκε η έκθεση για τις αμυντικές ικανότητες της Συμμαχίας. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός έστειλε πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα, ότι το ΝΑΤΟ παραμένει δυνατό και ενωμένο, ανεξάρτητα από τους κινδύνους και την οικονομική κρίση», δήλωσε ο κ. Πλέβνελιεφ.
Παράλληλα, ο ΥΠΕΞ, Νικολάι Μλαντένοφ, ανακοίνωσε ότι από τις πρώτες ώρες της νύχτας της 21ης Μαΐου άρχισε η πρώτη φάση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στο έδαφος των ευρωπαϊκών κρατών μελών. Στο στάδιο αυτό συμμετέχουν πέντε χώρες – Τουρκία, Ρουμανία, Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία, είπε ο κ. Μλαντένοφ.
Το 100% του εδάφους της χώρας μας καλύπτεται από το σύστημα προστασίας από διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους από ασταθείς περιοχές, διευκρίνισε ο υπουργός Εξωτερικών.
Από σεισμούς καλύπτεται όμως;;;;;

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.