ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Απάντηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στην Πάτρα (βίντεο)


Image


Στην τηλεοπτική εκπομπή "Κομβικό Σημείο"  μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Η. Κασιδιάρης με αφορμή τα χτεσινά επεισόδια στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την πολιορκία των αλλοδαπών που βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής (ΠΠ) από αγανακτισμένους πολίτες της πόλης.  
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μέλη του κόμματος συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων της πόλης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 30χρ.  Αθ. Λαζανά από τρείς Αφγανούς λαθρομετανάστες. 
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι η πολιτεία θα έπρεπε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που οι αλλοδαποί διαμένουν στις εγκαταστάσεις της ΠΠ να έχουν γκρεμίσει το παράνομο καταυλισμό
που έχουν χτιστεί οι αλλοδαποί μέσα στον εν λόγω χώρο. Επεσήμανε ότι ο καταυλισμός αυτός έχει μετατραπεί σε άντρο εγκληματικότητας με τα γνωστά αποτελέσματα της δολοφονίας του 30χρονου.
Διέψευσε δε την πληροφορία ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν με εκσκαφέα να γκρεμίσουν την πύλη των εγκαταστάσεων της ΠΠ και  επεσήμανε ότι ο Αφγανός δολοφόνος του Έλληνα 30χρονου δεν είναι ανήλικος όπως έχει ενημερώσει η Αστυνομία αλλά 30 ετών αφού όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής οι Αφγανοί συνηθίζουν να δηλώνουν μικρότερες ηλικίες όταν εισέρχονται στην Ελλάδα για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης. 

Ακολουθεί το βίντεο με την συνέντευξη.


πηγη: defencenet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.