ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης: "Όχι μόνο θα σηκώνεστε, αλλά θα κάνετε και κάμψεις" (vid)


«Ένα απλό παράγγελμα ήταν το "εγέρθητω" και σίγουρα δεν είναι το μείζον πρόβλημα», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόσθεσε μάλιστα, χαμογελώντας, πως «όχι μόνο θα σηκώνεστε, αλλά θα κάνετε και κάμψεις όπως στο στρατό».

«Το εγέρθητω δείτε το σαν καψώνι, αλλά πιο σημαντικό καψώνι είναι που μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις», κατέληξε.

Πέραν της πλάκας η αλήθεια είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει κυνηγηθεί από το δημοσιογραφικό κατεστημένο όσο κανείς, και μάλλιστα απροκάλυπτα. Δεν τους δόθηκε η ευκαιρία ούτε καν της "απολογίας" των όσων τους καταμαρτυρούν. Όμως οι δημοσιογράφοι κατάφεραν με την εμπάθειά τους να τους κάνουν συμπαθείς ακόμα καισε ανθρώπους που δεν τους πίστευαν με το εξής σκεπτικό: Αφου 3 χρόνια στηρίξατε το μνημόνιο και την καταστροφή μας πάει να πει ότι για να τους κυνηγάτε κάτιμκαλό θα έχουν. Και αυτό το εισέπραξαν στις εκλογές. Η εμπάθεια των αναξιόπιστων δημοσιογράφων έδωσε συμπάθεια και αξιοπιστία στη Χρυσή Αυγή.

Κατάφεραν επίσης να τους κάνουν ευρέως γνωστούς με την ιστορία του "εγερθήτω" καθότι έγινε σλόγκαν και ατάκα στα χείλη των Ελλήνων και πιστέψτε μας ουδείς στενοχωρέθηκε για το δημοσιογραφικό καψώνι από τον κόσμο καθότι συντριπτικά- πλην των συγγενών τους ίσως- δεν υπάρχει συμπάθεια για τους δημοσιογράφους. Μπορούμε να πούμε  ότι και αυτό έδωσε πόντους στη Χρυσή Αυγή.Επειδή δε μας αρέσει να απαντάμε για άλλους και επιτρέπουμε στο καθένα να μιλάει για τον εαυτό του πράγμα που δεν κάνουν τα μεγάλα ΜΜΕ ιδού το βίντεο της συνέντευξης του Ηλία Κασιδιάρη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.