ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ PHOTOSHOP ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;


koe_photoshop-1-nai

Στην εποχή του Στάλιν, που με κάθε ευκαιρία ξορκίζει, γύρισε η «Αυγή»; Με τρόπο σχεδόν απροσδόκητο παραποίησε φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής των εκλογών στα Προπύλαια.


koe_photoshop-2-nai



Από την κόκκινη σημαία, που ανέμιζε πίσω από τον περιχαρή Αλέξη Τσίπρα, αφαιρέθηκαν περίτεχνα τα εμβλήματα της ΚΟΕ, (κομμουνιστική οργάνωση Ελλάδφας), μιας από τις ένδεκα συνιστώσες της συνασπισμένης ριζοσπαστικής Αριστεράς. Πρόκειται για κλασική περίπτωση απόκρυψης της πραγματικότητας, του ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κομμουνιστικές συνιστώσες, πράγμα βέβαια που αποτελεί δικαίωμά του.
Ανακαλεί στη μνήμη την πρακτική της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης Ρωσία, όταν ο Στάλιν δέσποζε στο Κρεμλίνο. Το καθετί, που ενοχλούσε την κομματική ηγεσία, εξαφανιζόταν από το προσκήνιο. Την εποχή των Μεγάλων Εκκαθαρίσεων, κορυφαίες μορφές του Κομμουνιστικού Κόμματος συνελήφθησαν, εξορίστηκαν, εκτελέστηκαν. Η σταλινική ηγεσία φρόντισε να σβήσει κάθε εικόνα, που θα θύμιζε ακόμα και την ύπαρξή τους. Απάλειψε από τις φωτογραφίες και τις κινηματογραφικές ταινίες τα ανεπιθύμητα πρόσωπα, διατηρώντας μόνο τους ηγέτες και τους πιστούς στην ηγεσία.
Τώρα  εξαφάνισαν τα εμβλήματα της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, της ΚΟΕ, που είναι μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, από τις πιο δραστήριες. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ανέδειξε τρεις βουλευτές, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι Βασίλης Χατζηλάμπρου (Αχαΐας), Βασίλης Κυριακάκης (Φθιώτιδας), Δημήτρης Κοδέλας (Αργολίδας).

newego_large_t_1101_54063482_type12128

πηγη: liako.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.